reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Tosika- tak jak dziewczyny napisaly, wszystko bedzie dobrze. Badania wyeliminuja ewentualne problemy. Glowa do gory i nie mysl zbyt duzo! Masz zdrowe i pogodne dziecko!

reklama
Tosika, nie będę się powtarzać po dziewczynach, ale trzymam kciuki żeby szybko wyjaśniło się, ze z Małą wszystko ok:tak: My też jutro robimy -naste podejście do łapania sików, chyba jednak spróbuję jeszcze raz z woreczkiem, bo idzie nam świetnie do momentu zrobienia kupy:-p

Dziś caly dzień u nas paskudnie, Młoda marudna już potwornie, więc mam nadzieję, że może padnie wcześniej niż przed północą - ja w każdym razie na pewno, bo już mi się oczy zamykają:-p Dopilnuję jeszcze ciasta z rabarbarem a potem z ciastem i nowym Krajewskim do łóżka (skrót myślowy zamierzony:-))

Misiek spal w dzien z 4h teraz juz polegl dzieki Bogu bo doprowadzal mnie do szalu jeczal ,wyl normalnie makabra:baffled::baffled:Wanny nadal sie boi dzis weszlam z nim ale na nie wiele sie to zdalo zobaczymy moze sie przyzwyczai ..

Pabla, mała waży teraz 7500:-(
a u mnie przez te perturbacje chorobowe, mała śpi od 17tej:szok::szok::szok: no to nockę mamy z bani:baffled:
Surv podziel się ciachem i ... Krajewskim:-p

Tosika - będzie dobrze:tak: Zosi pobierali już 4 razy krewkę i z 6 razy mocz (lekarz powiedział, że tak długo, dopóki wyniki hemoglobiny i moczu nie będą ok). Krew z paluszka, przy czym nie zawsze mała płakała, a jeśli to raczej dlatego, ze trwa to długo i pani przytrzymuje rączkę.
Wiecie co, nie doczytałam o riwanolu wcześniej:baffled:, a szkoda, bo w piątek oddaliśmy siuśki i pewnie znowu będą bakterie... Następnym razem tak zrobię, choc mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby...
A mam bardzo męczący tydzień... Dziś wróciłam dopiero po 18 (byłam u fryzjera), jutro mam wwywiadówkę i spotkanie z ekologami, więc też od rana do 19, w czwartek siedzę w komisji maturalnej - matura zaczyna się o 14:szok: (historia sztuki), więc znowu wieczorem wrócę, a w piątek imieniny Zosi (nie wiem kiedy przygotuję imprezkę:baffled:, M. ma ciągle 2 zmiany) i w niedzielę komunia bratanka M.! No szok!
Na pełnych obrotach... Tylko skąd wziąć energię, kiedy wstaje się po 5???:no:

Tosika współczuję stresu i dużo pozytwywnego myślenia życzę, choć wiem, że trudno jak coś się dzieje i jeszcze lekarz nagada
u nas było i z paluszka i z rączki i ostatnio z żyły jak dorosłemu - Tosieńka pewnie dzielnie zniesie krewkę:tak:
kurka to jest tak, że człowiek chucha dmucha a tu coś się przypęta
Tymi też pokasłuje ale tak sporadycznie więc odkładam wizytę u pani dr i odkładam:baffled:
teraz padł jak przecinek po 10 min na cycu:szok: zobaczymy jak długo da posiedzieć spokojnie???

Tosika - Czyli Tosia, Lenka i Florka w jednej kategorii wagowej mogą stratować na jakichś zawodach:-):-) będzie dobrze, myślę że to taki urok naszych dziewczynek - kruszynek:-D:tak:
Kaja - to niezły weekand Ci się szykuje, podziwiam że siły znajdujesz - no ale wyjścia nie ma...
Ja właśnie obejrzałam tasiemce, M jak miłość spędziłam z masażerem w rękach i zawzięcie uda masowałam, nawet M pomagał jak mu powiedziałam że super laską będę - stwierdził że też chce swój wkład w to mieć:-D:-D szkoda tylko że efektów nie widać od razu:-( bo ja z tych niecierpliwych....

Witam:-)
zaległe buziaki dla Maciusia:-D
Tosika trzymam mocno kciuki za Tosiulkę - będzie dobrze;-) nie martw się:-D jak My piszemy, że ma być dobrze to tak będzie:-):-):-)

ja mam teraz takie zabiegane dni, że nie ogarniam wszystkiego, a na dodatek nic mi się nie chce:zawstydzona/y: sprawa stażu nabiera rozmachu i w tym tyg chyba załatwię wszystkie papierkowe sprawy, tak więc od przyszłego tyg pewnie pójdę do pracy:baffled: zawału dostanę na bank:zawstydzona/y: z dobrych wieści mam takie, że dostałam od M nowy tel (efekt przedłużania umowy;-)) i mam teraz full wypas Nokie:-D:-D:-D a niedawno był u mnie sołtys i wkręcił mnie do komisji na wyboru do europarlamentu i wpadnie mi parę groszy:-):-):-) Antek zaczął intensywnie się przemieszczać i robi coś w stylu - pół szuranie się na tyłku a drugie pół raczkowanie:-p dziś pierwszy raz dotarł do kuchni:-D no nic biegnę poczytać inne wątki bo mam spore zaległości;-) miłego wieczoru:-)

Tosika trzeba być dobrej myśli:tak:tylko się nie nakręcaj wiem że to trudne bo sama to przechodziłam:baffled:trzymam kciuki za pozytywne wyniki:tak:
Ja nie wiem z czego u Kuby taka niska waga:confused:bakterii niby nie ma a nadal mało przybira może rzeczywiście wyproszę to skierowanie na USG brzuszka:confused:tylko wkurza mnie że pediatra mówi że mógłby więcej przybierać a alergolog twierdzi że jest ok i kogo słuchać:baffled:
Kaja no to rzeczywiście masz wtym tygodniu zapierdziel:happy2:
dorka tak to jest w tych urzędach że zawsze trzeba czekać po odbiór dokumentów:dry:
kATE trzymam kciuki za super rozpoczęcie pracy:tak:
spokojnej nocki dziewczynki:tak:

reklama
Kaja wspolczuje,bedziesz miala ciezki tydzien.Ja jak wstaje o 5 to wieczorm jestem nie do zycia, ale tak mam 2 razy w tygodniu.
Kate fajnie ze sobie troszke dorobisz, Ty chyba jestes w gorszej sytuacji materialnej niz ja. Mi tez niedlugo sie umowa konczy na tel.G juz szuka nowego tel dla mnie.

Do góry