Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

;-):-)
Gratulacje dla wszystkich
U mnie po ostatniej wizycie z maleństwem wszystko ok, choc pomiarów nie miałam bo to była tylko wizyta kontrolna.. Pytałam o te ruchy to mi lekarz powiedział, że możliwe że nie będę ich czuła narazie i kazał się nie porównywać z innymi "normalnymi" ciążami
Łatwo powiedzieć
Tymczasem po wizycie wieczorem zaczęło mi w brzuchu najnormalniej bulgotać
i tak sobie myslę, że to może to:-) Wczoraj miałam taki dzień, że trochę mi macica twardniała, więc trzeba było no-spę zapodać i trochę polegiwać
Witajcie;-) Faktycznie mamy wysyp chłopców i trzeba się będzie na swaty do innych wątków wybrać bo tu nam dziewczynek nie starczyGratulacje dla wszystkich
U mnie po ostatniej wizycie z maleństwem wszystko ok, choc pomiarów nie miałam bo to była tylko wizyta kontrolna.. Pytałam o te ruchy to mi lekarz powiedział, że możliwe że nie będę ich czuła narazie i kazał się nie porównywać z innymi "normalnymi" ciążami
Łatwo powiedzieć
Tymczasem po wizycie wieczorem zaczęło mi w brzuchu najnormalniej bulgotać
i tak sobie myslę, że to może to:-) Wczoraj miałam taki dzień, że trochę mi macica twardniała, więc trzeba było no-spę zapodać i trochę polegiwać
![]()
Ta ? raczej nie chyba... W Anglii jest to 100 proc jesli pracujesz wiecej niz dwa lata, ale te sto proc to przez iles tyg, potem 90 i 50.. a jesli mniej niz dwa lata 90 proc przez pierwsze 6 tyg, przez nast 117f tyg a od 36-52 tyg macierzynskiego juz bezplatne...Z tego co ja wiem to macierzyński się należy 100% płatny bez premi.