RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
eli - ja miałam po 5-6 par pajacyków i tyle samo bodów na długi rękaw z śpiochami... i po tyle miałam w kazdym rozmiarze... w pierwszym okresie zycie dzidzia sie az tak nie brudzi - no chyba ze uleje ;-) i nie ma az takiej potrzeby przebierania... z tym wyposazeniem prałam co tydzień - 1,5 tygodnia...
teraz, po fakcie wydaje mi sie sie zestaw body plus spiochy jest bardziej wygodny
przynajmniej dla mnie,...
teraz, po fakcie wydaje mi sie sie zestaw body plus spiochy jest bardziej wygodny
przynajmniej dla mnie,...
i nie wiem czy kupować jeszcze rozmiar 56 czy nie. Czy lepiej 62-68? Do jakiego rozmiaru miałaś "wyprawkę" przed porodem?
i nie kochałam tego małego człowieczka, bo byłam w ogromnej depresji bez żadnej pomocy... dopeiro jak mikus sie uśmiechnał raz i drugi to coś we mnie pękło... a teraz bym go zacałowala! nigdy nei wyobrażałam siebie jako mamy, a wszysteki dzieci były fajne bo nie moje, takze Cię rozumiem... ale zobaczysz, niedługo zmienisz zdanie i nie uwirzysz ze cos takiego mogłas pisac... a ciuszki? nie kazda przyszła mama musi sie cieszyc z ich zakupów...