• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciaza - archiwum

Ja też jestem miłośniczką farbowanych włosów - moje odrosty działają na mnie jak płachta na byka ;-)

Jak moja Mamuśka zdawała maturę to już miała siwe kosmyki więc nie pytajcie jak strasznie się bałam, szczęśliwie dla siebie geny mam po Tacie, który mimo 55 wiosen nie ma ani jednego siwego włosa........ wiec jest szansa że za szybko nie osiwieję... ;-);-);-)

reklama
Nie stawaj przed lustrem. Bo dziecko dostanie oczopląsu lub zeza. Oprócz zeza dziecku grozi również skrajna brzydota.

o matko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to sobie na scianie wypisze :-D:-D:-D zaraz obok lustra najlepiej.
w sumie dobre na ostatni trymestr, kiedy sie puchnie, dostaje rozstepow i rosnie :-):tak:

Nie zachlap sobie brzucha podczas zmywania naczyń lub prania, bo dziecko będzie pijakiem.

no jak nic mala pijaczynka bedzie :-( ehhh

Niczego nie smaż, bo tam, gdzie kapnie tłuszcz - dziecko będzie miało znamię

a jak nie daj boze kapnie na sciane czy blat, to gdzie znamie sie pojawi? :-D

Nie kochaj się z mężem dwa miesiące przed rozwiązaniem, by dziecku nie ropiały oczka

ze niby od przygladania sie "temu" od srodka ropieja oczka? :-D:-D:-D:-D

Mój faworyt z cytowanej listy zobobonów, to spanie w kożuchu, żeby dziecko miało kręcone włosy ;-) Mój dociekliwy mąż spytał, czy są wytyczne, czy w kożuchu trzeba spać przez całą ciążę, a może wystarczy tylko przez jakiś czas... Po krótkiej burzy mózgów stwierdziliśmy, że chyba przez całą ciążę, bo jak nie to kędzierzawe będą tylko niektóre włosy np. tylko łonowe ;-)

a co zrobic, jesli wlosy maja byc proste? z zelazkiem spac??? :confused:

ten z ta zgaga tez niezly, moze ten sen Cypisii o urodzeniu coreczki od razu w kiteczkach nie byl bez znaczenia :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry