reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Medeuska nie moge ci wysłać zaproszenia bo zawiesił im sie program ale wejdz na Klub gfk i musisz sie zarejestrować oni przysyłają ankiety do wypełnienia i za to dostajesz punkty trzeba ich uzbierać i możesz na kase wymienic albo na jakis przedmiot szkoda że nie moge ci wysłać bo za to bym 25 punktów dostała ech
to poczekam aż będziesz mi mogła wysłac:tak::tak::tak:

reklama
:tak:znalazłam nawet nawet 1 zestaw... tylko wyłączyłam tą strone jak dodałam do obserwowanych, zaraz Wam pokaże jak znajde:tak:

ello

ja szybciutko bo chce zabrac Laure na spacerek pogoda nie za bardzo ale wczoraj nie bylam z nia nigdzie tak dzis moze uda sie nam wybrac przed deszcvzem.Laura akurat na nocniku robi kupke to mam czas wleciec.
Mam mokre wlosy wiec szybko je potraktuje suszareczka i biegusiem sie ubieramy:tak:
Poczytam Was popoludniem
Buziaki

kobiety wpadłam na chwile bo musze sie pochwalic!!!!!!!!!!
dzwonili do mnie z Nadzoru-MAMY DECYZJE O ODBIORZE DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NORMLANIE NIE MOGE UWIERZYC!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzis P pojedzie to odbiezrze decyzje;))))))))))))))
i normlanie chyba sie upije z tego szvzescia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Witam wszystkie mamusie na forum:tak:
Jestem mama 9 miesiecznej Emily mieszkam w Niemczech i rowniez siedze w domku;-) Forum polecila mi kolezanka Anka wiec weszlam Was poczytac i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do Waszego grona mamusiek;-)

Koszulki ochronne do albumów scrapbooking albumy (628919028) - Aukcje internetowe Allegro tutaj ochornne folie :tak:

a tutaj u tego samego sprzedawcy są te karty które jako jedynez dużych mi siejkeszce podobają z wszystkich jakie przejrzałam na allegro:tak:

Papiery różne kolory 30,5x30,5 super cena (617812472) - Aukcje internetowe Allegro te najbardziej... beż z brązem:tak::tak: no io sią tez inne kolory, ale po 1 nie iem co bedzie , a po 2 mi sie wydaje bardziej eleganckie takie beż-brąz- a dodatki ewentualnie na któryś stronach zrobie kolorowe:tak::tak:
i w sumie nawet tą są jedne z tańszych kart do tego z tych dużych:tak::tak:

są jeszce takie: tez fajne
Papiery WIOSENNE 30,5x30,5 scrapbooking NOWOŚĆ (617810764) - Aukcje internetowe Allegro
Papiery SECRET GARDEN 30,5x30,5 scrapbooking (617804902) - Aukcje internetowe Allegro
- ale to musialabym chya z 30 albumow zrobic roznyuch:tak::tak::-D:-Dwiec wydaje mis ie ze najlepsze beż-brąz jak myslicie?

Zestaw papierów 30x30 Laura Ashley scrapbooking (632323544) - Aukcje internetowe Allegro te tez mi sie pdoobają- ae nie dla dziecka akurat- może jakis innyu powod do robienia albumu znajde to zrobie z tych, bo mji sie podobają też:tak::tak:
Co myslicie??

reklama
Do góry