reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

szkoda ze mam zebranie u Zuzi bo bym sie opijaniła z tego wszystkiego :-(nie weim kiedy mi sie humor poprawi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ide bo mąz idzie z Wojtkiem do kościoła na spotaknie przed rocznicowe a ja potem na zebranie na razie jeszcze raz dziekuje za słowa otuchy :tak:

reklama
Klaudia jutro ma rocznicę komunii ,ale my żadnych spotkań z tego powodu nie robiliśmy,po prostu rano zakłada albę idzie do kościoła ,a po mszy normalnie do szkoły i już:tak::tak:będzie klaudia jutro psalm w kościele śpiewała ,a że wokalnie po mamusi i tatusiu uzdolniona,trochę sie niepokoję:-D:-D:-D

Zmykam dziewczyny bo zaraz mi sie laptop wylaczy:no:

A i dostałam dzisiaj @ no ale za wczesnie bo powinnam dostac 16
W sumie to nawet lepiej bo 16 robie dziewczynek urodzinki i Dominika imieniny no a 17 chcemy isc na caly dzien do zoo:tak::tak::tak::tak:
Cos mi sie popiepszylo z tym cyklem i te @ przychodza sobie jak im sie podoba

Klaudia jutro ma rocznicę komunii ,ale my żadnych spotkań z tego powodu nie robiliśmy,po prostu rano zakłada albę idzie do kościoła ,a po mszy normalnie do szkoły i już:tak::tak:będzie klaudia jutro psalm w kościele śpiewała ,a że wokalnie po mamusi i tatusiu uzdolniona,trochę sie niepokoję:-D:-D:-D
U nas rocznice sa zawsze w niedziele po tydzien po komuniach:tak:

Zmykam dziewczyny bo zaraz mi sie laptop wylaczy:no:

A i dostałam dzisiaj @ no ale za wczesnie bo powinnam dostac 16
W sumie to nawet lepiej bo 16 robie dziewczynek urodzinki i Dominika imieniny no a 17 chcemy isc na caly dzien do zoo:tak::tak::tak::tak:
Cos mi sie popiepszylo z tym cyklem i te @ przychodza sobie jak im sie podoba

z ta @ mozemy sobie reke podac:wściekła/y: najgorsze dni:baffled:

reklama
Do góry