reklama
w ktory dzien????
ja tez tylko w 1 dzien, 17 dc
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
no dbaj o siebie kobitko dbaj..zebys pozniej brzuchola mogla normalnie nosic![]()
to bardziej na poprawienie humory i odblokowanie mozgu, nie tylko fasolka czlowiek zyje ;-)
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
ja tez tylko w 1 dzien, 17 dc)) a potem poszlam do kuchni zjesc cos i wziac prysznic :-) bo bylo przytulanko z tesknoty i relaksu a tu jednak....:-) ani lezenie ani nogi do gory nic z tych rzeczy
chciala bym by ktos pomogl mi zapomniec choc na te dni ze staramy sie o dzidzie, taki blogi luz
P
patrysia*
Gość
ja tez tylko w 1 dzien, 17 dc)) a potem poszlam do kuchni zjesc cos i wziac prysznic :-) bo bylo przytulanko z tesknoty i relaksu a tu jednak....:-) ani lezenie ani nogi do gory nic z tych rzeczy
to super się udało

P
patrysia*
Gość
ihihih...wybacz Patrysiu ale musiałaś przezabawnie wyglądać..
ja jakos nie wyobrazam sobie bawienia sie w nogi w gorze..normalnie chyba bym pekla ze smiechu jakbym siebie tak widziala..

lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Dobry dzisiaj....
reklama
martyna222
udało się ! :)
Witam!
Niestety beta negatywna... , spodziewałam się że nic z tego to była formalnaść by odstawić dupka... teraz by @ przylazła jak najszybciej i zaczynam przygotowania do 2 inseminacji... tym razem udanej...
Niestety beta negatywna... , spodziewałam się że nic z tego to była formalnaść by odstawić dupka... teraz by @ przylazła jak najszybciej i zaczynam przygotowania do 2 inseminacji... tym razem udanej...
Podziel się: