reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
to teraz Kropeczko wypróbuj tą piankę i powiedz jak sie tobie sprawuje.
.

Dam znac!

kaprysia oberwała od kogos na forum ale nie pamietam od kogo, sasiadka chyba by sie nie odwazyla :p

u mnie z praca cisza, jezdze z cv ale przede wszystkim magisterka jest najwazniejsza - obrona w ostatnim tygodniu czerwca..

jak @? ano nie ma jej

Tio trzymam kciuki by brak małpy oznaczal fasolke!

jak to kaprycha na forum oberwala? od kogo? za co? nie kumam///cholerka, no!

e5fnt0.jpg

Super!!! dobre!!!

Mój M mówi że L-Karnityna jest na odchudzanie;-)

No a mnie chyba Kibgus polecala dla meza czy Lolitka...jej juz nie pamietam ale na forum, ze mam mu dac salfazin lub androvit,, selen i L-karnityne....???

Hej Andziua!!! gdzie bylas jak cie nie bylo????

OluPM ale masz z tym mężem ciagle jakiś mecz ogląda ja to pod tym wzgledem to mam dobrze bo mój nie lubi pilki nożnej ogladać jakiś inny jest za to ja czasem nie pogardzę jakimś dobrym meczem ale to raczej Liga mistrzów musi być albo mistrzostwa jakieś

Dzięki bardzo dziewczyny!

Wikulaa-dzięki - trzymam kciukaski-kiedy sikasz testa?

Zaniepokojona-kuruj sie slonce!!! Gdzies Ty sie tak załawtila???przytulam mocno!

Martynko-przytulam kochanie mocno...mam nadzieje, ze to IUI teraz juz nie zakonczy sie @ ale II na tesciku!!!

Karolade....zeby @ nie przyszla, zeby nie przyszla...bede powtarzala jak mantre...musi sie udac!

Hanka-moze baba dalej trzepie kandydatow...czekaj cierpliwie!

Olesia33-faknie ze jestes kochana z nami! Co to za wysilki robisz fizyczne???

KAPRYCHA OBERWALA???? OD SASIADKI???? JEZU_CO SIE STALO???

Olu-a Ty jak tam? Dali znac z robotą??? jak @?

No to bedzie jazda!

Kropeczko - Kaprycha oberwała w nos ode mnie bo ja nadrabiam zaległości tak 100 stron do tyłu i trafiłam na jej mega dół. Chciała więc dostała i nawet podziękowała;-)

OluPM ale masz z tym mężem ciagle jakiś mecz ogląda ja to pod tym wzgledem to mam dobrze bo mój nie lubi pilki nożnej ogladać jakiś inny jest za to ja czasem nie pogardzę jakimś dobrym meczem ale to raczej Liga mistrzów musi być albo mistrzostwa jakieś

a niech oglada..przyznajmniej cicho siedzi i nie miauczy ze na kompie siedze cale wieczory
no szlag mnie trafia tylko bo mecze zawsze sa o takiej godzinie jak fajne programy leca...ale mam o tyle dobrze ze jak juz pozniej idzie spac to ja do polnocy katuje TVN STYLE, POLSAT CAFE :)

reklama
a napisać pracę się postaram:-) dzięki, że we mnie wierzycie:-)

Baaa! pewnie ze wierzymy i dopingujemy!!!!

Kobietki-uciekam juz pod prysznic, niestety czeka mnie tez zaraz depilacja....brrrr bedzie bolalo...., i musze jeszcze przygotowac rzeczy do zabrania jutro...

Sciskam mocno!

dzięki Andziu za odp....:-)

dobranoc

pozdrawiam wszystkie super laski z tego forumowiska!!!!

Do nastepnego!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry