reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

SPAĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shocked2::shocked2::shocked2:
Marzenixx śliczny prezent dla siostry!!!! zdolniacha z ciebie! :-)
ale chetnie bym sie przeteleportowala do łużeczka a tu jeszcze na nagielski musze leciec i z kolezanka na lody pożniej .... ehhh... i @ czuje w powietrzu już! :dry:

reklama
Witam.

U mnie brak @, test wczoraj negatywny.
I znowu sie Qurwa zaczna,najwidoczniej wystarczylo ze raz dostalam samoistna @ , drugi raz juz nie mogla przyjsc:wściekła/y: nienawidze swojego organizmu :angry:

Moj tatko juz po pierwszej mega dawce chemi,czuje sie bardzo dobrze, jak narazie zero skutkow ubocznych :tak: no moze tyle ze, jak to powiedzial " swedzi go lepetynka wiec wlosy beda wypadac no ale przynajmniej zaoszczedzi na fryzierze " :-D
bardzo sie ciesze ze trzymaja mu sie zarty :tak: nastepna mala dawka chemi w srode, kolejna mega dawka po 2 tyg od drugiej dawki i tak przez ok 2.5 miesiaca.

Pozdrawiam.
Cześć Słoneczko ... nie bylo mnie jakis czas i pamietam tylko ze tata miala guzki ale niezlosliwe to czemu chemia?????:confused:

Witam.

I znowu sie Qurwa zaczna,najwidoczniej wystarczylo ze raz dostalam samoistna @ , drugi raz juz nie mogla przyjsc:wściekła/y: nienawidze swojego organizmu :angry:

Moj tatko juz po pierwszej mega dawce chemi,czuje sie bardzo dobrze, jak narazie zero skutkow ubocznych :tak: no moze tyle ze, jak to powiedzial " swedzi go lepetynka wiec wlosy beda wypadac no ale przynajmniej zaoszczedzi na fryzierze " :-D
bardzo sie ciesze ze trzymaja mu sie zarty :tak: nastepna mala dawka chemi w srode, kolejna mega dawka po 2 tyg od drugiej dawki i tak przez ok 2.5 miesiaca.

Pozdrawiam.
zdrówka dla Taty życze.. mam nadzieje ze bedzie łagodnie chemioterapie przechodził..

zrobiłam przed chwilą testa.. negatywny.. wiec czekam na @.. pewnie sie jutro pojawi zołza

Witam.

Pozdrawiam.
witaj slonko,
ciesze sie ze z tatem jest ok i ze ma rzeczywiscie humor jak na te okolicznosci, ale napewno wszystko bedzie dobrze..
co do @ to rzeczywiscie troche masz pokrecone, ale moze przyjdzie dzis czy jutro, albo wogole i beda II:-D

Marzenką pomysł na prezent super:-)

Nektarynko a od kiedy to testuje się po południu????:szok::szok: :no::no:Nie wolno!!! Jutro rano powtóz test:wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y:

ale chetnie bym sie przeteleportowala do łużeczka a tu jeszcze na nagielski musze leciec i z kolezanka na lody pożniej .... ehhh... i @ czuje w powietrzu już! :dry:
mojej siostrze tez sie chcialo spac jak zaciązyla pierwszy raz a jeszcze nie wiedzila ze jest:tak::-D
ale.... ja tylko mowie...... "no sucho ma ten kwiatek...":-D

Cześć Słoneczko ... nie bylo mnie jakis czas i pamietam tylko ze tata miala guzki ale niezlosliwe to czemu chemia?????:confused:

Witaj :-)
tatus mial na pocztku pobierany wycinek z zoladka i wyszlo ze to nie to, pozniej pobrali mu z pluca i niestety wyszedl rak :-( lekarz mowi ze lekko zlosliwy, ale jednak i zdecydowali sie na chemie tym bardziej ze sa male przezuty :-(

witaj slonko,
ciesze sie ze z tatem jest ok i ze ma rzeczywiscie humor jak na te okolicznosci, ale napewno wszystko bedzie dobrze..
co do @ to rzeczywiscie troche masz pokrecone, ale moze przyjdzie dzis czy jutro, albo wogole i beda II:-D

no niestety u mnei doczekac sie na samoistna @ to masakra, nieraz dostane sama raz na pol roku lub rok i tyle :no: w tamtym miesiacu wlasnie tak bylo myslalam ze moze wkoncu sie unormuje a tu jednak dupa :wściekła/y:

zdrówka dla Taty życze.. mam nadzieje ze bedzie łagodnie chemioterapie przechodził..

zrobiłam przed chwilą testa.. negatywny.. wiec czekam na @.. pewnie sie jutro pojawi zołza

Jak narazie tak jest :tak: lekarz na zimno dmuchal i przepisal jakies tabletki zapobiegawcze, zeby nie byly w razie czego bardzo silne te skutki uboczne. Jak narazie wszystko jest ok.

Dziekuje dziewczynki za troske :*

Ostatnia edycja:
Ja właśnie wróciłam.
Oczywiście tylko ja mogę mieć takiego pecha...
Jechałam z koleżanką do gina i po drodze zepsuł się jej samochód:wściekła/y: nie mogłam jej zostawić samej, jak już załatwiłyśmy z autem to oczywiście było już za późno,żeby iść i muszę czekać do soboty:wściekła/y:
potem poszłyśmy na małe zakupy i solarium:-) więc humor mam już lepszy:-)

reklama
Witam.

Pozdrawiam.

przykro mi z powodu twojego Taty i zycze mu przede wszystkim duzo sily i zdrowka...

ja tez chce spac...i chyba zaraz pojde...a w ogole to zasolilam ogorkowa :p

Do góry