reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
2u4ngur.jpg

macie ogórkową :)

Dzięki Lachony a nadżerkę sie jakoś wypali albo zamrozi qutwe:-):-D
No trzymajcie kciuki w poniedziałek na 14.00 idę na 2 godziny.
Notes se kupie i będę się uczyć. Co ona se myśli że nie umiem telefonu obsługiwać - może jak będzie centralka to nie umiem ale jaki problem się nauczyć. Komputer też umiem nieźle obsłużyć, a z programem to niejednym w samotności walczyłam to i z tym zawalcze.
Co ona mnie ma za jakiegoś tłuka czy co.
Mówiłam Ci, w razie co, to dajemy zajebiaszcze referencje. Widzisz, mówiłam że zadzwoni!!! jest na ciebie napalona (oczywiście wyłącznie biznesowo), ale rżnie ważniaczkę i dlatego tak zaproponowała;-)
no ja tez bede niedlugo jakos badac nasienie małża i tez mam nadzieje ze jakos na wakacje sie uda...
pisalas wczesniej o wdychaniu swojego M:-D ja tez tak ma, musialam nauczyc moje zeby sie psikal perfumami zawsze bo zajebiscie mnie meski zapach podnieca:sorry2: to sie nauczyl i teraz byle co w lazience robi i zawsze sie psiknie dla mnie;-) nawet tam gdzie slonce nie dochodzi:-D:-D
Tam gdzie nie dochodzi to tym bardziej:-):-) a tak serio... Pamiętam jak się umówiliśmy pierwszy raz.... po randce, kiedy położyłam się spać (sama!!) moje ręce tak nim pachniały że je sobie wąchałam do snu:-):-) Nie wiem gdzie ja je trzymałam, nawet nie pamiętam:-D
A jak jedzie to śpię z jego koszulką, albo psikam poduszkę Gucci Envy for Man (niezłe marnotrawstwo;-))
acha czyli wiesz że owulacja jest piękna i że manitoring mozesz sobie zrobić w sumie nie drogo wiec jest dobrze tylko dlaczego ten lekarz co ci robił usg nie jest ginekologiem którego szukasz?? a to kim był ten lekarz co ci robił USG??
w tym problem że nie wiem
po prostu lekarz, jeden z trzech które robią w tej przychodni USG. No ale wiem że owulkę mam (albo miewam i nie jest źle):-)

tak z innej beczki zebyscie sie nie nudzily:-)
zrobilam filmik dla moje siostry i szwagra z okazji ich 3 rocznicy slubu, dalam piekny utowr Kenny'ego G bo go uwielbiam, ale sie nameczylam bo duzo senstecji w nim wstawilam i musialam sie nagimnastykowac zeby to powklejac ale efekt chyba sliczny ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=91dBfhgCwKI
No kochana...Zarąbiste:):) ty masz talent::-)
sama nie wiem.. jednak tempka spadla wiec wątpie zeby to byla fasolka..
Jeszcze nie przyszła @ i nadzieja jest:D
biore się do roboty:-)

dzieki dziewczeta za komplementy:-)
ja wkoncu sie przemoglam poszlam do sklepu , kupilam mleczko i wkoncu kawusie pysza zrobilam :-) maniam:-D
czekam na małża powinnien przyjechac za jakos godzinke:tak:
wlasnie bylam w kibelku i widze płodny sluz, wiec dzis i jutro bede szalec:-D

dzieki dziewczeta za komplementy:-)
ja wkoncu sie przemoglam poszlam do sklepu , kupilam mleczko i wkoncu kawusie pysza zrobilam :-) maniam:-D
czekam na małża powinnien przyjechac za jakos godzinke:tak:
wlasnie bylam w kibelku i widze płodny sluz, wiec dzis i jutro bede szalec:-D
hi,hi,hi to widze że stosunkowo udane popołudnie i wieczór sie szykują i jeszcze jutro-ho,ho,ho :-D:-D;-)
Ooo, obsrewacja sluzu to juz coś bardziej do mnie przemawia:tak:

Tam gdzie nie dochodzi to tym bardziej:-):-) a tak serio... Pamiętam jak się umówiliśmy pierwszy raz.... po randce, kiedy położyłam się spać (sama!!) moje ręce tak nim pachniały że je sobie wąchałam do snu:-):-) Nie wiem gdzie ja je trzymałam, nawet nie pamiętam:-D
A jak jedzie to śpię z jego koszulką, albo psikam poduszkę Gucci Envy for Man (niezłe marnotrawstwo;-))

No kochana...Zarąbiste:):) ty masz talent::-)
dzieki :*

no ja tez sypiam z pizamka męża wypsikaną:-D teraz moj uzywa "the one" D&G i "Euphoria intense" CK i tak mi sie podobają ze kaze mu sie caly czas psikac:-D ale on i tak jest oszczedny i na dluuugo mu staraczaja jak wszystko zreszta , nie to co ja! ja to dopiero marnotrawie:-D

Witam.

U mnie brak @, test wczoraj negatywny.
I znowu sie Qurwa zaczna,najwidoczniej wystarczylo ze raz dostalam samoistna @ , drugi raz juz nie mogla przyjsc:wściekła/y: nienawidze swojego organizmu :angry:

Moj tatko juz po pierwszej mega dawce chemi,czuje sie bardzo dobrze, jak narazie zero skutkow ubocznych :tak: no moze tyle ze, jak to powiedzial " swedzi go lepetynka wiec wlosy beda wypadac no ale przynajmniej zaoszczedzi na fryzierze " :-D
bardzo sie ciesze ze trzymaja mu sie zarty :tak: nastepna mala dawka chemi w srode, kolejna mega dawka po 2 tyg od drugiej dawki i tak przez ok 2.5 miesiaca.

Pozdrawiam.

reklama
hi,hi,hi to widze że stosunkowo udane popołudnie i wieczór sie szykują i jeszcze jutro-ho,ho,ho :-D:-D;-)
Ooo, obsrewacja sluzu to juz coś bardziej do mnie przemawia:tak:
w sumie od dwoch dni pobolewają mnie janiki na owulacje, ale wczoraj mialam sucho a dzis zupelnie niechcacy zobaczylam sluzik przejrzysty jak białko kurze wiec mysle ze jutro bedzie owulka, wczoraj zrobima test owu( a mialam nie robic:wściekła/y:) i nie bylo nic, zostaly mi jeszcze dwa testy wiec zrobie dzis i jutro :tak:
i tak pewnie znowu nie wyjdzie , nawet sie nie nastawiam, a ze jestem w gorącej wodzie kąpana to musialam wytracic wszystkie testy, a mam jeszcze 5 ciazowych i tez je pewnie wytrace:sorry2:

Do góry