reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Dziewczyny szukam fotelika do samochodu:)takiego rozkładanego aby brzdąc mógł jeszcze sobie pospać:)One są chyba od 9kg.Jakby któraś wiedziała cos na ten temat gdzie można nabyć i niedrogo;-)chyba że ma któras z was w dobrym stanie do sprzedania:))to prosze dajcie znać :))

dziewczynki do tych rzeczy dorzuce kilka:

elektroniczna niania do pilnej obserwacji wlasnej dzidzi z dziwiekiem i czarnobialym obrazem :tak: o taki:
http://www.argos.co.uk/wcsstore/argos/images/0982434SPA66UC287119M.jpg
cena:60E

moses basket- koszyczek dla dzidzi ze stojakiem z materacykiem
cena:40

hustaweczka dla malutkiego dzieciaczka - ktory juz siedzi do zabawy w domu jak i na zewnatrz:
Buy Beanstalk Baby Swing. at Argos.ie - Your Online Shop for .
cena:20 E 9mala w niej moze dwa razy siedziala)

nosidelko dla malusza z tomy
Buy Tomy Freestyle Premier Baby Carrier. at Argos.ie - Your Online Shop for .
bardzo wygodnie nie bola plecy itp. kolor:bez
cena:20 E

na terenie galway moge wieczorkami sprzet podrzucic :-) a wszystko razem mogę opchnąc za 100 E

Ostatnia edycja:
Skoro o samochodach to ja tez mam do sprzedania Daewoo Tacuma, rocznik 01.
cena 2500 do stargowania.

Załączniki

• DSCF2539 [640x480].jpg
    DSCF2539 [640x480].jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF2536 [640x480].jpg
    DSCF2536 [640x480].jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF2546 [640x480].jpg
    DSCF2546 [640x480].jpg
    21 KB · Wyświetleń: 45
Kurcze dziewczynki a co wy tak auta sprzedajecie :szok::-D
Ja dziś muszę męża pogonic by zapisał mnie na egzamin tutaj to może za kilka miesięcy kupie sobie małe brummm:tak::-D

Kurcze dziewczynki a co wy tak auta sprzedajecie :szok::-D
Ja dziś muszę męża pogonic by zapisał mnie na egzamin tutaj to może za kilka miesięcy kupie sobie małe brummm:tak::-D

Ja akurat sprzedaje wlasnie dlatego ze stoi nie uzywane.Maz jezdzi innym a dla mnie to ma za duzy silnik :tak:

reklama
Do góry