reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
loree jak dla mnie jak najbardziej brzmi to logicznie, moze trafilas wkocu na kogos odpowiedniego i dobrego fachowca... rozum by podpowiadal mi zeby isc do trzeciego gina zobaczy ktorego wczesniejszego potwierdzi:-) ale wiadomo szkoda kasy itp...
ale mysle ze teraz juz bedzie lepiej, wyregulujesz sobie to wszystko i za chwile staranka i dzidzia;-)

Trochę już mam dość lekarzy, ale może sie wybiorę do trzeciego :szok: Na szczęście nie płacę za wizyty ani za usg i badania we wszystkich placówkach luxmed, promedis, medycyna rodzinna. :tak:

A ja postanowiłam, że od przyszłego tygodnia wybieram się zkoleżanką na siłownie, najwyższy czas wziąść się za siebie!!
Tak trzymaj! Nawet jeśli nie dla schudnięcia, to dla zdrowia. Ja już kupiłam rower i moje dziecko dostało od nas fotelik i kask, więc ma radochę straszną i razem jeździmy:-D
Długo z nią się nie da- wiadomo, ale chcialabym aby nauczyła się tak spędzać wolny czas. Dużo spacerujemy i chciałabym za rok zacząć z nią chodzić po górach. Tylko nie wiem czy za rok dam radę, bo przecież wtedy będę juz miała drugą dzidzię!:tak::tak::tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry