medeuska my nie napisałysmy tego zebyś się teraz bała i stresowałaKurcze normalnie juz sie boje..:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
medeuska my nie napisałysmy tego zebyś się teraz bała i stresowałaKurcze normalnie juz sie boje..:-(
własnie AS co się dzieje????as kochana co ty taka smutna????? ty nasz wulkan energii taka bez życia dzisiaj??
Nie bój się! Dopóki nie krwawisz to nic złego się nie dziejeKurcze normalnie juz sie boje..:-(
As :-cześć.
Mam doła.
Nie będę pisac.
Trochę poczytam,co by w tyle nie być.:-(
najgorsze jest to ze ja nie potrafie tak ciagle lezec jak w domu taki bałaganmedeuska my nie napisałysmy tego zebyś się teraz bała i stresowaławięc nie ma co na razie panikowac.zrób tak jak powiedziałysmy i będzie ok.pamiętaj żadnego sprzatania itp.wskakuj do łóżeczka i bycz się
![]()
Ty mnie tu Malina nie denerwuj ,ja nie po to się chwalę ,zeby tu się z wami licytowaćmadziula te blado różowe to w moim stylu fajniusie kurcze chyba sobie takowe zakupie są nbiałe??
oj fajne fajne maja butki,też sobie pooglądałam i pare par dałąm na obserwację,może uda mi sie jakieś tanio wylicytowac :-)Ty mnie tu Malina nie denerwuj ,ja nie po to się chwalę ,zeby tu się z wami licytować,ale mają też rozm.40 więc na ciebie będzie dobry ,bo ty masz stope ciutke mniejszą od mojej ,pooglądaj sobie wszystkie sandałki z tej firmy ,bo fajne mają
![]()