reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hejka..ja za niecale 2 tyg rowiez zaczynam cykl z clo...juz wczesniej go bralam,mi niestety nie pomogl:-(,ale kiedy wchodzilam na forum by poczytac wiecej na temat tego leku pisaly tam dziewczyny,ktore zawdzieczaja dzieciatko tym wlasnie tabletkom:tak:,takze glowa do gory!
a ja mam pytanko...czy ktoras z Was ma tak,ze kiedy wstaje rano ma delikatnie biale sutki...?bo ja tak mam zawsze z rana...

Siema Romka, nie widzialam Cie wieki chyba. Ciesze sie, ze sie odezwalas. W sumie nigdy nie rano nie bardzo zwracam uwagi na swoje sutki ale gdyby byly biale to pewnie bym wiedziala. A czy to sa tylko biale koncowki, czy jakas wydzielina? Ciesze sie, ze zaczynasz clo , trzymam kciuki zeby sie udalo!!!!

Ej a co sie dzieje z nasz formowa wariatka Hanka?? Qrde, dostala prace to mysli, ze teraz jasnie pani wolno tak znkac bez slowa. Ja Ci dam choler!!!

Kropeczko <---Buziak ogromny , Ty nasz dobra duszyczko forumowa.

Marzenixx ( piekna jak marzenie), a propos piegow , to ja je uwazam za mega sexy. Moja ulubiona modelka Tyra Banks je ma i jest to mega slodkie.

Zajac pewnie zajacuje meza, wiec nic do niej nie pisze :-D Tylko owocnie mi prosze sie zabawiac!!!

Lilu, trzymam kciukasy za tate. Ciesze sie, ze wszystko dzielnie znosi. Rak to jeszcze nie wyrok. Trzymam kcuki.

Eve, zapomnialam sie spytac jak tam praca i obrona. Ja juz jestem po :-D

Nektarynka <-- przytulam :sorry2: W nastepnym cyklu sie musisz bardziej postarac, hihihi

Wikula <--- buziak od ciotki z wyspy :cool2:

Patrysia, Ty to kobieto jestes chyba na kazdym watku. WTF trolu forumowy ;-)

Kotsiowa, po jasna cholere tu zagladasz, tylko denerwujesz ludzi. Ja bym na miejscu Imagination trzymala Cie z daleka od malenstwa. Cholera wie, co takiemu psycholowi do glowy moze przyjsc... :dry:

Imagination - gratki za slicznego malca!

Kingus, Kroptusia przytulam i przesylam buziaki dla malenst :happy2:

Gosia - Buziak :-D

Dzeni,, Szafirek, Sylwijka, Lolitka, Babo gdzie jestes??

Katarzynko, Catedro odezwij sie i opowiedz jak sie czujesz!

Andzia <- chodz no ciotka jakies wino przetracimy, bo mam dola (Hanka tez by sie przydala, bo Wy laski umiecie mnie do pionu przywrocic) :-D:-)

Mam nadzieje, ze o nikim nie zapomnialam.
Buzka ide wyslac moja gorsza polowke po cos "do picia"

Siema Romka, nie widzialam Cie wieki chyba. Ciesze sie, ze sie odezwalas. W sumie nigdy nie rano nie bardzo zwracam uwagi na swoje sutki ale gdyby byly biale to pewnie bym wiedziala. A czy to sa tylko biale koncowki, czy jakas wydzielina? Ciesze sie, ze zaczynasz clo , trzymam kciuki zeby sie udalo!!!!

Marzenixx ( piekna jak marzenie), a propos piegow , to ja je uwazam za mega sexy. Moja ulubiona modelka Tyra Banks je ma i jest to mega slodkie.

a czesc! no nie udzielalam sie ostatnio bo u mnie bez zmian i nie mialam co pisac...wiesz co to jest tak ze sa biale na koncach,jak wytre to jest ok,nic mi nie cieknie z nich:baffled: a jezeli tak to musi byc to w nocy i tylko jakas kapeczka no a rano to moze jest to..?
ja rownierz uwazam,ze piegi sa sexi,mojemu M bardzo sie podoba kiedy wychodza mi latem,mowi,ze go kreca haha.
mamy ten sam gust bo Tyra Banks to rownierz moja ulubiona modelka,moglabym patrzec na nia godzinami jest tak piekna!

Cześć Dziewczynki. Ja trwam w oczekiwaniu na dzień spodziewanej @, żeby się przetestować. Porzytulaliśmy się z mężuniem a przed wczoraj czułam kłucie w jajniku, więc może się uda? Buziolki dla Was wszystkich :*

reklama
Do góry