reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kaprycha

Wiec Ty idziesz na IUI/IVF ? Myslalam ze to tylko w planach jest jako opcja. A u widze ze wy juz dzialacie w tym kierunku

Jasne kochana. Zdecydowalismy sie na IVF nawet juz przed moimi 2 kreskami. Co z tego, ze jakies niewielkie szanse mam na 2 kreski, skoro prawie zadnych zeby to nie byla ciaza jajowodowa. Kochana z moim jajowodami i z takim dlugimi starnakami juz nie mam zludzen. Na wizycie sie wlasnie dowiem jaki typ IVF bedzie dla nas najbardziej skuteczny. Moj m. zrobil nasienie (poprzedni wynik byl kilka lat temu) a mnie kazali powtorzyc HSG, dla pelnego obrazu. Obym nie musiala czekac zbyt dlugo, bo chyba zwariuje. A u Wy tez juz podjeliscie decyzje ?

Kochana - jestem na zawołanie - wino zawsze mnie skusi:-p

ale widzę, że jest co świętować - obrona za Tobą a ja nic nie wiem:wściekła/y:

No jestes kobito! Opowiadaj co u Ciebie slychac a m. wyslij po jakis procentowy napoj do sklepu. E tam, tu jest wszystko na odwrot i najpierw masz obrone i oddajesz prace a potem masz egzaminy z reszty. Czyli jeszcze studia nie sa za mne :zawstydzona/y: Wlasnie na poniedzialek mam oddac jedna z prac na zaliczenie a napisalam jej 5 procent - super!

Ostatnia edycja:
reklama
Kaprycha

No podjelismy juz dawno temu. Czekamy tylko na terminy i okreslenie czy bedziemy mogli miec IMSI czy ICSI. Mam nadzieje ze bede miala sierpien/wrzesien zabieg

Kaprycha

No podjelismy juz dawno temu. Czekamy tylko na terminy i okreslenie czy bedziemy mogli miec IMSI czy ICSI. Mam nadzieje ze bede miala sierpien/wrzesien zabieg

Kochana to trzymam kciuku i blagam, zebys mnie informowala o wszystkim na biezaco! Fajnie by bylo, gdyby i mnie wrzucili w podobnym okresie na zabieg. Tyle, ze roznie moze teraz byc z terminami :-D Kciukasy zacisniete!

Jasne kochana. Zdecydowalismy sie na IVF nawet juz przed moimi 2 kreskami. Co z tego, ze jakies niewielkie szanse mam na 2 kreski, skoro prawie zadnych zeby to nie byla ciaza jajowodowa. Kochana z moim jajowodami i z takim dlugimi starnakami juz nie mam zludzen. Na wizycie sie wlasnie dowiem jaki typ IVF bedzie dla nas najbardziej skuteczny.

Kochana
Z twoimi jajowodami to tak naprawde typ IVF nie ma znaczenia - wszystkie maja swoje plusy i minusy. Zwykle sie stosuje IVF. Dopiero jak sa problemy z nasieniem to sie proponuje ICSI lub IMSI

No wlasnie, dlatego sie modle zby mojego m. zolnierzyki byly nadal w formie. Nigdy nie wiadomo, nie dbal za bardzo o siebie wiec moze byc slabo z nasieniem. Wszystko okaze sie w srode :szok:

Dziewczyny prosze o pomoc, maz odebral wyniki i z tego z GP mogl odczytac jest zle, 0% normalnej spermy, wysyla w poniedzialek list do specjalisty by on mogl stwierdzic czy mozemy miec dzieci.

reklama
Do góry