reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

No to jak jestes to ZDROWIE :-D Za @ niech sie szybko skonczy i do dziela !!! :-)
w staraniu najbardziej mnie cieszy ta czesc starania sie.. potem jak juz sie zafasolkuje to roznie bywa chce sie uwazac i takie tam.. a teraz przynajmniej mozna sobie pozwolic.. ja mam krotkie @ wiec juz w 4dc mozna sie "starac"
przykro mi z powodu @ - taki miałaś ładny wykresik - Przytulam gorąco:-(
ziólka pij ale i piwko z nami wypij:-p
wiem wiem wykresik faktycznie piekny po ziolkach.. piwka sie napije a co sobie zalowac bede.. juz drugie pije..

reklama
Olu - przepraszam, żę wracam do tego, ale płakałam jak czytałam Twój blog - jakbym czytała o sobie - to zbliża:tak:

duzo duzo przytulasków dla ciebie...ja tez jak mam zły dzien to to wszystko wspominam..wyjmuje zdjecia USG i becze...tak sie oczyszczam.. i jest lzej...

Kochana, sorka ze pytam (mozliwe ze gdzies przeoczylam ) a co z Twoja @ ? Ciagle cisza?
Ja tez mam dola, ktory mi sie juz ciagle wieki wiec Ciebie rozumiem. Dziewczynki nas tu podniosa na duchu :sorry2:

No to jak jestes to ZDROWIE :-D Za @ niech sie szybko skonczy i do dziela !!! :-)

no nie mam @, a dzisiaj ranny test wyszedł negatywny takze z fasolinki nici...

wykopac cie z dola???czekaj czekaj tylko jakas tania łopatre na allegro znajde..

Olu - życzę Ci z całego serca, by się ten cykl po prostu przesunął i żeby jednak się udało:tak:

a ja dzis dostałam wiadomość od koleżanki, że urodziłą synka - 2 dni skurczy i zakończenie - cesraka, ale wszystko jest ok - Kubuś ma 3700 g i 54 cm:-)

gratulacje dla koleżanki:-)

A ja oglądam na dwójce "Kocham Cie Polsko" Hihi:tak::-D

ja też oglądam:-)lubie to oglądać:tak:

Kaprysia...proszę bardzo...piekna funkcjonalna łopata do wykopywania z dołów...tylko 21,41zł
ŁOPATA Z DREWNIANYM TRZONKIEM CG-TD-L COVAL (633381011) - Aukcje internetowe Allegro

29mm9zb.jpg

Olu - a zrobiłaś już ankietę do pracy?
Ja pisałam na aktach sądowych o przestępczości nieletnich i pamiętam, że te stosy dokumentów które pzrejrzałam to był koszmar - a najgorzej było potem to korelować:no:

ale do tej pory wiem co to test chi kwadrat ze statystyki;-)

Jesteście niemożliwe Dziewczyny :D:D:D

* * * *
Nic, Kochane, ja uciekam, bo mi siada bateria w kompie, a poza tym mam nadzieję na małe co nie co jeszcze dzisiaj, chociaż mój Małżon, jak co dzień jutro wstaje i 4:40 do pracki, ale kto wie? ;) Buziaki i do jutra!

Ostatnia edycja:
teraz jestem ciekawa co masz o Ktosiowej:wściekła/y:

No dobra, a co mi tam. Troszke powiem. To jeszcze z czasow, kiedy jej nie znalam:

" Chyba malolata, mozliwe ze niezbyt inteligentna. Hipokrytka, zmienia zdanie jak rekawiczki"

Po obejrzeniu jej fotek :

"
Tandetnie wyzywajace foty. Wyglad puszczalskiej z patologicznej rodziny. "

Pozniejsze notki to juz obelgi :szok: Sorka. Oczywiscie jej wyglad juz ocenialam z perspektywy mojego podejscia do jej osoby, czyli pozytywnie byc nie moglo :-D

Ale na przyklad o Marznixxx miam tak (co tez czesto cytuje) " pekna ja marzenie (...) Przeciepla osobka".

Romka- "slicznosci, widac ze w realu bysmy sie dogadaly swietnie, a jej m. dogadalby sie z moim towarzsytwem. Co bym dala, zeby jeszcze skoczyc w takie spodenki .."

Juz wiecej nie mowie :cool2:

Przyszla mama, to co mam se grob juz wykopac? Jeszcze prosze o gwozdzie do kompletu :p:p:p

No dobra, a co mi tam. Troszke powiem. To jeszcze z czasow, kiedy jej nie znalam:

" Chyba malolata, mozliwe ze niezbyt inteligentna. Hipokrytka, zmienia zdanie jak rekawiczki"

" Tandetnie wyzywajace foty. Wyglad puszczalskiej z patologicznej rodziny. "

Pozniejsze notki to juz obelgi :szok: Sorka. Oczywiscie jej wyglad juz ocenialam z perspektywy mojego podejscia do jej osoby, czyli pozytywnie byc nie moglo :-D

Ale na przyklad o Marznixxx miam tak (co tez czesto cytuje) " pekna ja marzenie (...) Przeciepla osobka".

Romka- "slicznosci, widac ze w realu bysmy sie dogadaly swietnie, a jej m. dogadalby sie z moim towarzsytwem. Co bym dala, zeby jeszcze skoczyc w takie spodenki .."

Przyszla mama, to co mam se grob juz wykopac? Jeszcze prosze o gwozdzie do kompletu :p:p:p

hehe no prosze jakie sobie notatki robimy:-D;-)

reklama

"
Tandetnie wyzywajace foty. Wyglad puszczalskiej z patologicznej rodziny. "

świetne - kochana szacun pełen:cool2:

Do góry