Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Bylam wlasnie u niej zobaczyc SPI
ciekawe jak dlugo bo do 24 ma tak lekki sen ze szok
Dzis pierwszy raz polozyam ja do lozeczka tak wczesnie.. bo zawsze dopoki ja nie ide spac to spi na kanapie w duzym pokoju.. troche boje sie ze jest sama w pooju i zagladam do niej co chwile
(bo na kanapie to zawsze mialam ja na widoku;-)) wylaczylam tv zeby jakby co wszystko slyszec:-)
a wy wieczorem kladziecie dzidzie spac w jednym pokoju a w drugim siedzicie?????
Dominika ja jeszcze nigdy (po ur Amelki) nie kapalam sie wczesniej niz godzina 23
dopiero jak D wroci. boje sie ze pod prysznicem nic nieuslysze jakby cos sie dzialo
(wyjatki sa jak D ma wolne;-))
Eve ja kiedys tez z rana bralam mala do siebie ale stwierdzilam ze lepiej nie;-)
wogole to przez pierwsze 3 tyg spala z nami
czy ktoras dzidzia spi jeszcze z rodzicami??? ;-)

Dzis pierwszy raz polozyam ja do lozeczka tak wczesnie.. bo zawsze dopoki ja nie ide spac to spi na kanapie w duzym pokoju.. troche boje sie ze jest sama w pooju i zagladam do niej co chwile

a wy wieczorem kladziecie dzidzie spac w jednym pokoju a w drugim siedzicie?????
Dominika ja jeszcze nigdy (po ur Amelki) nie kapalam sie wczesniej niz godzina 23

Eve ja kiedys tez z rana bralam mala do siebie ale stwierdzilam ze lepiej nie;-)
wogole to przez pierwsze 3 tyg spala z nami