reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Musiałam powtórzyć usg bo ostatnio miałam mały pecherz i malo co widziała.a w czwartek przez "nieszczesliwy" wypadek nie zdazylam przyjechac.
Jak bede miala wyniki badan to bede miala leki. zastanawiam sie czy na razie nie dac sobie spokoju ze starankami i odpoczac chwile od tego wszystkiego...

Odpoczynek jest czasem wskazany. I dziewczynki dobrze na tym wychodzą. Jeśli masz taką potrzebę- uciekaj na jakiś czas.Ale potem wracaj:-D

Witam Panie :-D:-D
Rano byłam na badanku krwi :tak::tak:

O taki X-LANDER XA (ORYGINAŁ) RED+GONDOLA 6kolorow(W-wa) (634779603) - Aukcje internetowe Allegro

Ja poleciałam do ginki bo minęły mi mdłości a ona mnie uspokoiła i powiedziała, że to jest mylne myślenie. Tak samo mówiła położna, że trzeba się cieszyć jak przyszła mama ma dobre samopoczucie. Zagrożeniem dla fasolki są bóle brzucha i plamienie.
Ja nie cały czas miałam mdłości czasem mijały na kilka dni.

A ja dziś jakieś dziwne ruchy poczułam w brzusiu :confused::confused: Kinia to Ty ?:-D:-D:-D

Kochana wózek, który wybrałaś jest moim nr.1. Wszystkim go tutaj zachwalałam!
Z mdłościami ginka ma rację! Ja prawie w ogóle nie miałam! Dzidzia była duża i zdrowa!
Jakie czułaś ruchy, umiesz opisać?

reklama
Loree - właśnie czytałam o wizycie u drugiego lekarza - a raczej lekarki - brzmi logicznie - mam nadzieję, że pęcherzyk się sam wchłonie:tak:

2 miesiące to też rozsądny czas - nie pól roku masz czekać a jednocześnie też nie od razu leki bo może natura sobie poradzi sama:tak:

wcześniej pytałaś o lekarza czy znam - ja kiedyś chodziłam do lekarza w Dąbrowie - Stefan Madej - był bardzo fajny i rozsądny, ale niestety nie pracuje w żadnym szpitalu i ma bardzo odległe terminy i na dodatek teraz już przyjmuje tylko w Sosnowcu więc dostać się to masakra i to prywatnie - przy ciąży to nie jest zbyt dobre:no:
teraz chodzę do Adama Ziembińskiego też w Dąbrowie - pracuje w szpitalu w DG i jest konkretny więc mam nadzieję, że coś zdziałamy - oczywiście chodzę prywatnie
]
koleżanka chodziłą w Katowicach do Feminy - podobno są fajni lekarze ale konkretnie nic więcej nie wiem

Witam!:-)
U mnie jak w zegarku w 30 dc @ przylazła, dobrze że nie musiałam czekać, we wtorek idę po leki i zaczynam przygotowania do kolejnej IUI...
Nektarynko, Karolade przykro mi ...:-( ale nie ma co się poddawać i walczymy dalej....:tak:
Olesia33 mam nadzieję że wyniki nie są takie złe... może coś źle zrozumiałaś:baffled:....
Pozdrawiam!

Kinguś - jak ja Ci zazdroszczą tych ruchów - to na pewno Kinia:tak:
ale to musi być super uczucie:-)
Wkrótce u Ciebie też ktoś zamieszka w brzusiu ;-);-);-)

cześć Kinguś:-) Super kabrio:) tzn wózeczek:-) Też taki chcę, tylko przydałoby się jakieś dziecko do niego:)
A Kinia się wierci bo pewnie podczytuje z tobą i jest w szoku co te baby wypisują:-D
Oj dziewczynki ja bym Wam wszystkim po bobasku rozdała :tak::tak::tak:

Jakie czułaś ruchy, umiesz opisać?
Wczoraj to tak było dziwnie to zabrzmi ale jakby była miska z galaretką i jakby ktoś tam rękę albo nogę wepchną. A dziś to takie smyranie, przepychanie ciężko mi to opisać.

Mogę na chwilę zaprzestać staranek ale nie pisania z Wami:-) tego przypadku sie już nie wyleczy;-)
heh... nie znam lepszego nałogu;-)

mmmmniamm :-D kawka z ciśnienowego i jeszcze z mleczkiem :tak: poproszę raz, a co tam dietka najwyżej dłużej na rowerku pojeżdżę- i jak to moja koleżanka mówi:"Mój chłop nie pies kości nie lubi":-D więc nie przesadzam z odchudzaniem.
Ja rybki uwielbiam wszystkie bez wyjątku :happy2:
DOMELKO- jeśli tak czujesz to może faktycznie odpocznijcie od staranek czasem to dobrze robi :tak:
Ja wczoraj MARTINI BIANKO z lodem i cytrynka popijałam a że mój małż nie lubi to sama spijałam :-D wiec nawet do pisania nie siadałam bo potem Kaprycha by mnie wykleła za błędziory ;-)

to sobie kupie dzisiaj:-) sprobuje jak mi zasmakuja to moj M bedzie cie chyba na rekach nosil;-)

:-):-D Kupuj i próbuj:tak::-):-D

U mnie jak w zegarku w 30 dc @ przylazła, dobrze że nie musiałam czekać, we wtorek idę po leki i zaczynam przygotowania do kolejnej IUI...
Nektarynko, Karolade przykro mi ...:-( ale nie ma co się poddawać i walczymy dalej....:tak:
Olesia33 mam nadzieję że wyniki nie są takie złe... może coś źle zrozumiałaś:baffled:....
Pozdrawiam!

Bardzo mi przykro Kochana, tulę. Musi się wreszcie udac, główka do góry:tak:

Kinguś!! Świetny wózek!! Ja marzę o taki właśnie. Takie z dużymi, pompowanymi kołami są najlepsze:tak::-)

Hej!
Jeszcze raz dziekuje wszystkim dziewczynkom,ktore sie o mnie pytaly i martwily...ale sie za Wami stesknilam.
Wszystko przeczytalam,ale nie jestem w stanie odpisac,tyle tego jest.byl temat pierscionkow,Olesia juz sobie upatrzylam co nieco w decobazaar :-) Eve ja mam podobny zareczynowy :tak: z bialego zlota z brylantem i z szafirem,stad moj nick,hehe,bo mialam przygody z moim szafirkiem.Po 4 latach wypadl i myslalam,ze niezle zabule za wstawienie nowego(oczywiscie przeszukalam caly dom),ale firma okazala sie porzadna i wstawili nowy za darmo,a po tygodniu znow wypadl (znow przeszukalam caly dom) i po raz dugi mi wstawili.mam nadzieje,ze nie bedzie z nim wiecej przygod.
Zajaczek,"bad pixel" juz sie przyjal,hehehe :-D
Olesia,tekst "grzeczne dziewczynki ida do nieba,a niegrzeczne tam,gdzie chca" to tylul ksiazki :tak: stad jest taki znany.ksiazka tez calkiem calkiem :-)

"I takie tam męskie sprawy"

:szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:
hehehe tez sie usmialam
Kochana usg dowcipne wygladem przypomina suszarko-lokówkę:-D G powinien załozyc na to prezerwatywę a potem zagladnąc do Twoich wnetrznosci :rofl: badanie zupełnie bezbolesne,choć żel jest nieprzyjemny ;-)
oblesne jest to usg,wsadzaja ci sztucznego penisa i to jeszcze w gumie...bleeee:baffled:

Elfa zdrowka zycze!!!

Co do dietki,to ja nie potrafie byc na takiej,co mam wypisane,ze dzis na sniadanie to,a na klacje to.Ja sobie robie indywidualna diete,unikam pieczywa,makaronow,ziemniakow i slodyczy,a reszte komponuje wg uznania,jem duzo bialego miesa i warzyw,unikam kalorycznych owocow np.bananow na kolacje i smazonego,jem 5 posilkow dziennie i pije duzo wody.To wystarcza.

Martynka przytulam mocno!!!!! Tym razem musi sie udac!Niech tylko wymysla znowu jakis remont,czy cos w tym stylu,to sama tam wkrocze i wojne zrobie!!
ale mialas przygode z uciekinierem z miejsca wypadku,niezle!!!

Karola dla Ciebie tez buziaczki,wiem ze ta wredna @ potrafi zalamac :no:

Gratuluje Imagination duzego malego syneczka!!!!!Dzielna dala rade sama :tak:

Hanka wiedzialam,ze dadza Ci te prace,bali by sie jej nie dac...hehehe Hanka siejaca postrach jest znana wszedzie,respect...:-D

Lilu dbaj o Tate,nie pozwol mu sie przemeczac,mimo iz ma sily,musi odpowczywac!!

Loree wreszcie trafilas na rozsadnego lekarza! :tak:

Witam nowe starczki :tak: i lece doczytac,co wczoraj naskrobalyscie :tak:

reklama
No to dobrze, im szybciej przyszła tym szybciej pójdzie i będziecie mogli się starać :-)
mmmmniamm :-D kawka z ciśnienowego i jeszcze z mleczkiem :tak: poproszę raz, a co tam dietka najwyżej dłużej na rowerku pojeżdżę- i jak to moja koleżanka mówi:"Mój chłop nie pies kości nie lubi":-D więc nie przesadzam z odchudzaniem.
Ja rybki uwielbiam wszystkie bez wyjątku :happy2:
No właśnie, jak tam efekty dietkowania?? Ja cały czas się oszczędzałam z jedzeniem ale jak M. wraca to nie da się:baffled: Wczoraj robiłam dewolaje z masełkiem, młode ziemniaczki pieczone, sosik czosnkowy i jedyną zdrową rzecz - sałatę z papryką(wszędzie ją będę wciskać:-)) i jogurtem. Do tego wino i na drugi (;-)) deser sernik. A wszystko ok 20 wieczorem:baffled::baffled::baffled: Całe szczęście że człowiek trochę to spalił ( na spacerze i w ogóle;-))

Do góry