reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam wkońcu doczytałam co naskrobałyście:-p

Dzień dobry wszystkim:-) tyle naskrobałyście, ze nie jestem w stanie tego nadrobic dzisiaj niestety;-)
ja wracam od gina, mam lekko powiekszone i torbielowate jajniki, w przyszlym tygodniu kolejna wizyta i szczegolowe badania.

udanej wizyty życze:tak:

Loree, nie mów że nie czytałaś watku jak laska robiła dobrze mężowi ustami, złapała spermę do ręki poszła do łazienki i sobie wepchnęła:szok::szok::szok::szok: I zaszła chyba w ciąże:-D To genialne było. AAAA, Mąż nie chciał jeszcze dziecka, a ona miała jakieś problemy zdrowotne. Wtedy odkryłysmy cowy sposób na zafasolkowanie:-)

o kurka podziwiam laske nono to se pomyślała i naprawde tak zaszła no prosze:-Dgratki dla niej:tak:

wózio sliczny tylko najbardziej to ja się kocham w CONECO V3:tak:

Powiem wam że odkąd biorę te wszystkie leki (clo,pregnyl i od już zeszłego cykl duphaston) to normalnie @ mam równo co 30 dni... wszystko mi się ładnie uregulowało...
Brzuch mnie napieprza ale dam radę bo teraz musi się udać!!!!
Dziękuję wam za słowa wsparcia!

i trzymam kciuki:tak:

reklama
Nektarynko,mnie tez @ dopadla i to taka,ze dzien przed nie wiedzialam,co sie dzieje,ze mnie tak kregoslup nawala,ze nie moge schodzic po schodach,kazde drganie przenoszone na kregoslup dawalo niemilosierny bol,ale to byl dopiero poczatek,bo jak dostalam @,to mnie tak brzuch rozbolal,ze od 2 dni biore 3 razy dziennie po 2 nospy!!!:szok:nie mowiac juz o kregoslupie.Chyba nigdy az tak nie mialam.Po odstawieniu tabsow pierwszy cykl mialam 34 dni,a teraz zaledwie 26.
Mam nadzieje,ze dojde szybko do siebie.

A co do sprzeczki Kaprychy z Hanka znalazlam cos smiesznego w tamtych postach.Te dziewczyny,ktore maja mnie na nk beda wiedzialy o co chodzi ;-)

Dzien dobry, czesc i czolem !

Pytacie skad sie wzialem??
Jestem wesoly Romek, mam na przedmiesciu domek...

Na ile stopni pieczecie biszkopt?
160stopni 40 minut
180 stopni 30 minut..
takie z 6-9 jaj.. zazwyczaj pieke na 180 stopni 30 minut ale po 25 strawdzam, piekarnik rozgrany gora i dol.. akurat w tym piekariku nie mam termoobiegu tylko w tym co stoi w garazu i czeka az go wezme z tamtad..
wiec ze na termoobiegu temperature sie zmniejsza o 10-20 stopni..

Co do wózków to mnie od dawna podoba sie ten:

CHICCO
ale małż mówi,ze ten po Pauli jest jeszcze dobry i zastanowi sie jeszcze poważnie( co w praktyce oznacza-zapomnij:-()

Badaicka
Przejmij finanse domowe i wtedy rob co uwazasz za sluszne. A co ma sie malz zastanawiac. Ja tam w dupie bym to miala i zrobila bym swoje :-)

BADAICKA my mamy po synku nowy i był używany tylko 7 miesięcy co i też nie kupimy innego chociaż nie powiem że chciałabym ten CONECO V3 no ale cóż będe jeździc tym po synku a także jest bardzo ładny jak dla mnie(bo kupiłam go bo mi się bardzo podobał);-)

reklama
Do góry