reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
PM a u ciebie wciaz nie ma @??? A jak sie czujesz?

Olu PM chyba temu Twojemu kaczorkowi cos na oczy padło :-D przecież jesteśmy tu
a tak wogóle to jak sie czujesz kochana?

u mnie bez zmian...jutro do lekarza...

ale normalnie zaczyna mnie to smieszyc wszystko...wczoraj ogladalismy TV a tam akurat reklama podpasek byla..i cos takiego powiedzieli KAZDA Z WAS MUSI UZYWAC...czy cos takiego..na co moj maz spojrzal na mnie i powiedzial NIE KAZDA...i padl ze smiechu...

to jedyny plus tej sytuacji, nie umieram z bolu, nie krwawie, ihihihhi oszczędzam na materiałach higienicznych :p

przegladalam stare zdjecia i filmiki ( niezle sie ubawilam) znalazlam moj ulubiony filmik na ktorym mi troche odbilo, poprawil mi humor i przypomnial jaka osoba bylam i jeszcze oge byc :)

WITAM KOBITKI:-)
A my dzisiaj jedziemy po obiedzie na gościnke do szfagierki:tak:

OLESIA KROPECZKA nie smutajcie się bedzie dobrze i ja mysle że idzie poprawic jakość plemniczków i jest szansa na dzidziusia:tak:trzeba dobrej diety witaminki może to nie odrazu ale przyjdzie czas że juz można bedzie stwierdzić dużą poprawe w plemniczkach:tak:

Witam - tak Was dziś tylko podglądam, ale widzę, że większość gdzieś wybyła i nie piszecie dużo :tak:

OluPM i Olesiu - pozytywne zmiany w samopoczucie dostrzegam - nie mylę się prawda:tak:
to dobrze, że już troszkę lepiej się czujecie - ściskam Was mocno:-)

u mnie piękna pogoda - jeszcze nie wiem czy ciepło, ale słoneczko świeci - ja dziś chcę pojechać do mojej babci i nadrobić zaległości do pracy;-)

Witam - tak Was dziś tylko podglądam, ale widzę, że większość gdzieś wybyła i nie piszecie dużo :tak:

OluPM i Olesiu - pozytywne zmiany w samopoczucie dostrzegam - nie mylę się prawda:tak:
to dobrze, że już troszkę lepiej się czujecie - ściskam Was mocno:-)

;-)

Andziu, bo czasami trzeba dać sobie kopa w dupsko i się ogarnąć :)

kurcze u wszystkich dzisiaj ladna pogoda tylko nie u mnie...wlasnie wysuszylam wloski i kombinuje co by tu na sniadanie zjesc bo moj brzuch juz glosno krzyczy JEEEESC!!!

reklama
Do góry