reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Oglądacie czasem TVN STYLE? Strasznie mi się podoba reklama Aktualności | Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym z taka dziewczynką z zepołem downa która mówi o tym że mogłaby ugotować kolacje dla przyjaciół, pracować w biurze...Widziałyście? Zawsze mi się buzia uśmiecha jak widzę to dziewuszkę :) Jest taka radosna..
Olesiu ja mieszkam na naszej polskiej syberii, podlasie ...Wczoraj było ślicznie.nawet wieczorem poszliśmy na spacer i było cieplusio a dzisiaj aż sie nie chce nosa wystawiać za drzwi..
Andzia ale masz dobrego męża...mój po 6 wyszedł z domu i tylko mnie obudził żeby buzi dać...
Kinguś miłego dnia Ci życzę...
Idę do sklepu po jakieś śniadanko...Zaraz wracam :)

Olu - reklamy nie widziałam, ale wiem, żę dzieci z Zespołem Downa są bardzo kochane:tak:
a mój M to rzeczywiście dobry człowiek, tylko nie mówię mu tego zbyt często, by nie popadł w samozachwyt:-D po drugie ma też swoje wady, żeby nie było, że ideał - ale i tak bym go nie zamieniła na nikogo innego;-)
a śnadanko to z reguły w weekend robi M:-p

Olesia - ale Wam zazdroszczę tej Majorki - jeszcze nigdy nie byłam:no: fajnie, że jedziecie - odpoczniecie od problemów - tego życzę:tak:

Hej Bernardko :) Jak się czujesz kochana????Jednak nie po drodze do szkoły było???

Olesia...zazdroszczę wyjazdu...mmm...

Tak sobie myślę...Ciekawe co by powiedział ktoś z rodziny ale nie mąż...wchodzi do domu a tam siedzi kobita przed kompem w rękawiczce?...No paść można ze śmiechu...

Hej Bernardko :) Jak się czujesz kochana????Jednak nie po drodze do szkoły było???

Olesia...zazdroszczę wyjazdu...mmm...

Tak sobie myślę...Ciekawe co by powiedział ktoś z rodziny ale nie mąż...wchodzi do domu a tam siedzi kobita przed kompem w rękawiczce?...No paść można ze śmiechu...
witaj PM no nie po drodze mi było a i dobrze bo nie musiałam isc sie okazało że nie odbyły sie poranne zajęcia więc dobrą decyzję podjęłam :tak::-)
jakoś trzeba sobie radzić jak rączka marznie to ja ogrzać trzeba niezależnie jak by to wyglądało :confused::confused::baffled::baffled:

tab Badaicka zostałam w domku. a co u ciebie jak niedziela mija jak córunia sie sprawuje??

reklama
Hmm no mi w tej rękawiczce nie jest śmieszne:no:skoro mam lodowatą ręke to co mi szkodzi taka palcówke ubrać:sorry2:a mój M widział jak miałam tak (co teraz już nie bo mi się tak nie robi ale kiedys tak miałam głównie zimą)to nic nie mówił bo wie że skoro mi w jakiś sposób nie jest komfortowo to czemu nie to jest w domu nie na mieście;-)no a M to jest mój M co widzi mnie w różnych sytuacjach jesteśmy razem więc co tu wiele gadać co innego gdyby to jakaś obca osoba by była:tak:

Do góry