reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

A u mnie caly weekend deszcz, burze i okropny wiatr, mam wrażenie, że okna wlecą mi do srodka. I narazie tak pewnie zostanie. Uroki Anglii :baffled:
Ja tez miewam pelno koszmarow, a sny wogole sa bardzo wyrazne, ciagle sni mi sie ze uciekam ze swoja rodzina przed jakims wojskiem hehe, a w tym samym momencie zaczynam rodzic, cos czuje ze urodze w drodze do szpitala hehehe:-):-) staram sie obracac wszystkie koszmary w zart i od razu jest mi lepiej :-)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i zycze duzo sloneczka i milego dnia

reklama
Mi tez juz brzusio rosnie, na szczescie na wadze nie przywbywa, ale juz wyraznie widac moj stan. Na szczescie nic mnie nie boli jak narazie. W czwartek znowu wyniki i zobaczymy czy antybiotyki pomogly.

Dzis nasza rocznica poznania sie, ciekawe czy moj maz bedzie pamietal. Wiem, ze to nie to samo co rocznica slubu, ale ja bardzo sentymentalna jestem ;-) Kupie mu Merci i jakis drobiazg, mam nadzieje, ze on tez o mnie nie zapomni ;-)

u mnie 1 kg znow na + eh malo cos....
brzuch co mi sie powiekszyl to jest owszem ale nic pozatym ;/ martwie sie bo wczoraj naogladalam sie na dobre i na zle :confused: a tam jedna ciezarna miala za maly brzuch bo mało wodzie miala ze mało wód eh :baffled::baffled::baffled: naogladam sie i pozniej mysle no nie wiem u mnie juz polowa zaraz a brzucha ni ma :(
bylam dzis u gina po zwolnienie odrazu wynik cytologii byl jest bardzo dobry ;] cieszy mnei to a pozatym wyniki mi sie pogorszyly i wipisyał mi ASCOFER zelazo eh .... no nie wiem...

Dalej mnie lamie spanie...Moj maly zasnal, ale ja wolalam przy kompie posiedziec :)
Ale na szczescie wyszlo u nas od 1.5godziny sloneczko! Hurra!
A teraz chyba troche poprasuje, wiec znikam. Papa

a u mnie beznadzieja!
Trzecia godzine płaczę.
Dziś zginął nasz kolega. 31lat. Wjechał pod tira, (albo tir na niego jeszcze nie wiemy). Zmarł pod samym szpitalem. Zostawił żonę i 2 letniego synka, Wojtusia.
Najgorzej mi tego biednego Wojtunia szkoda :no:

witam po przerwie - dwutygodniowy urlop... choc mialam sporo stresu :( wczorajsza niedziela paskudna, w Kosciele zemdlalam - ku przestrodze kto jeszcze w zyciu nie mdlal.... jak sie maczki przed oczami pojawiaja siadac gdzie sie da a nie myslec ze przejdzie i wytrzymac jeszcze troche... dobrze ze mnie szwagierka zlapala :( i nie stac w kosciele ani na sloncu itp... juz bede madrzejsza... niestety musial byc ten pierwszy raz :(

Kilolek wspolczuje :(

tyle tych watkow ze sie gubie - wiem ze czytalam ale nie wiem w ktorym watku - bylyscie na usg 3d? :) mielismy ta przyjemnosc ostatnio - ale dzisia uparta plci nie pokazala... a zeby wszystko posprawdzac wiecej niz 30 minut to trwalo bo tak sie wiercila... :)))
ma juz 7 cm :))))) i trzyma sobie nozke na nozke hihi

reklama
Do góry