reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Witam

Jestem wykończona. Zajęcia otwarte u Michała trwały godzinę (o żywiołach przygotowały panie z nimi). Bardzo fajne. Jutro znowu muszę szybko wyjść z pracy na zajęcia Piotrka.
A pogoda taka sobie - pod koniec zajęć lało ostro, ale na szczęście zrobiło sobie przerwę godzinną - tak że dojechaliśmy do domu.

My jeszcze planów na DD nie mamy, na wakacje zresztą też.

reklama
Helloł :-)
Ale polało :szok:
Podzwoniłam dzisiaj w kilka miejsc szukając noclegów :confused: jestem "zdruzgotana" :-p za takie nory ludzie sobie taką kasę śpiewają :wściekła/y:
Jedna pani zaproponowała mi wynajęcie dwóch pokoi (=całe piętro) żeby nie przeszkadzać ewentualnym sąsiadom :szok: i że w ogóle to z dziećmi to nie bardzo bo mogą przeszkadzać :szok:
No nic - szukamy dalej ;-)

hejka
anita hehe...coś wiem na ten temat...
woda + kamyczki = jakby dzieci nie było
widzę, że Twój m też zapalony wędkarz ;-)
kasia ja mam podobnie
wolę jechać sama na wakacje bo nie lubię się do nikogo dopasowywać ;-)
trzymam kciuki skoro "to już trwa 10 lat" :-D:-D:-D:-D
a gdzie szukasz noclegu? masz jakieś upatrzone miejsce?
a z dzieciakami niestety ludziska robią problemy
pamiętam jak chcieliśmy wynająć mieszkanie...to połowa nas odrzuciła ze względu na dzieci :-:)szok:
może następna pani zaproponuje wynajęcie całej wioski :-D:-D:-D:-D
ania to jutro druga tura :-):-):-)
nikia zdrówka dla Natalki
moje dzieci bardzo niechętnie sprzątają...
straszę odkurzaczem i worem na śmieci :-D:-D:-D

kasiadove A gdzie szukasz? Jakie teraz ceny?

nikia Moi ze sprzątaniem to tak różnie. ;-) Jak w którym momencie.
Widziałaś moje pytanie do ciebie?

crunch Tak jakby.:tak:

a gdzie szukasz noclegu? masz jakieś upatrzone miejsce?
a z dzieciakami niestety ludziska robią problemy
pamiętam jak chcieliśmy wynająć mieszkanie...to połowa nas odrzuciła ze względu na dzieci :-:)szok:
może następna pani zaproponuje wynajęcie całej wioski :-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
Nigdy nie miałam problemu że z dzieckiem :no:

kasiadove A gdzie szukasz? Jakie teraz ceny?

Teraz patrzyłam na Gdańsk (bo tak sobie wymyśliłam ;-)) Pokój w domu na przedmieściach - jakieś 500 - 600 km od plaży za trzy osoby od 100 (to taniocha) w górę -:-)
Wszystko nic tylko standard lata 80 te :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Kasiu ale beznadzieja :szok: Ludzie sa okropni niestety :baffled: Co oni myslą, że dziecko to non stop wyje albo demoluje?? :no: To jest normalna dyskryminacja!
Crunch fajnie macie z ta rodzinka nad morzem :-) My w tym roku bez wakacji :wściekła/y::-(
Agunia cały weekend siedzieliśmy w domu, więc nie za bardzo jest o czym pisać ;-)
Aniu tak samo z Kubą jest - raz mu się chce sprzątać a raz to ani wołami :no::szok:

Woła mnie decha do prasowania :baffled:

reklama
Do góry