reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

oj długo mnie nie bylo, bo ostatnio ciągle cos robimy

Ewcia no co sama przyznasz ze teściowa to Drakula wypisz wymaluj :tak:bez oglądanie ja wyczułam :tak:

dzisiaj jestem po wizycie , gin. mowi ze ok, i ze maly nie pcha sie na swiat jeszcze:confused:dobra zmykam nadrobic inne watki

reklama
Sandrusiu niech rączka szybko się goi, Martusiu wiem jaki stres przeżywalaś, nie cale dwa tygodnie temu Oti rozwaliła głowę na placu zabaw i miała plastroszwy, niestety po ściagnięciu jest blizna, mam jeszcze nadzieje, że wszystko ładnie zniknie..ale co wtedy czułam, i jak sie balam, jak jechaliśmy do szpitala ehhh

Od dzisiaj noszę takie samo nazwisko jak mój Konkubent (kocham to słowo!:-D).
Dzwonili do mnie z USC, że jest decyzja i jutro mam przyjść podpisać oświadczenie.
No i się zacznie wymiana dokumentów :baffled:
Ależ jestem szczęśliwa!

Gratuluje Cypisiu ze wszystko sie udało. A co do słowa Konkubent to faktycznie jakos tak nie fajnie brzmi....mi osobiscie tez sie nie podoba:szok:

, nie cale dwa tygodnie temu Oti rozwaliła głowę na placu zabaw i miała plastroszwy, niestety po ściagnięciu jest blizna, mam jeszcze nadzieje, że wszystko ładnie zniknie..ale co wtedy czułam, i jak sie balam, jak jechaliśmy do szpitala ehhh

Ja tez rozumiem co czuje matka jak dziecku dzieje sie cos złego i trzeba do szpitala jechac.Moja mała w zeszlym roku złamała reke ale własnie powyzej łokcia jak szła po schodach do domu to reka wisiała jej dosłownie w kształcie cyfry 4 i my w szoku biegiem do szpitala i miała składana reke operacyjnie tak paskudnie złamała.Ale tak jak Martusia napisała na dziecku szybko sie goi i dzis sladu nie ma ale ból na zmiane pogody juz zawsze bedzie odczuwała:-D

Zrowka dla chorowitek, niech Sandrusi raczka szybko sie goi.
Mam pytanko do dziewczyn z Warszawy: obserwuje aukcje z wozkiem i jest problem bo odbior tylko osobicie w Warszawie na ursynowie, czy istniałaby mozliwosc (ze jak wylicytuje wozek) to przesłałabym ktores z was pieniadze (za wozek+na przesyłke) na konto zeby odebrałami wozek i przesłała mi kurierem.

cypisia - super wiesci :-) ciesze sie ze sie udalo :-)

Ale jestem padnieta spac mi sie chce strasznie ale tak mnie krzyz boli ze nie moge sobie miejsca poszukac :-(

Hej Gosiu, widzę że laba na całego :-D i jak tam ci upływa błogo czas wolny :-D?? to super jak wypoczywasz... do mojej to straciłam zdrowie i już się nie macam, bo mam brzuchola napiętego i nie wyczuwam jej... zasmarowałąm trochę clotrimazolem i trochę przeszło... ale jutro Kasiu, jak mi to nie ustąpi, to pojadę do mojego gina do szpitala, niech sprawdzi,może na usg się załapię hehehe
Cypisiu, gratulacje :-D super, że zaczyna się wszystko układać :-D
Tacjanko, wyczucie masz super :-D kurde, jakiś jasnowidz jesteś :-D i teraz drakula się wszędzie przyjęła :-D

Dobranoc dziewuszki :-D do jutra :-D

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy są w Polsce, może odwiedź jakieś sklepy dla cukrzyków... większe hipermarkety mają zazwyczaj półkę z takimi produktami. A jak nie znajdziesz to zapraszam - są waniliowe i marcepanowe:-). I można ich zjeść całe pudełko bez żadnyuch konsekwencji - sprawdzone! Ja za to dziś po szklance mleka i po jabłku muszę się wybrać na spacerek i to rozchodzić, bo za wysoko... owoce mi najbardziej cukier podnoszą, i to jest wredne - szczególnie ze względu na truskawki

Mi również owoce podnoszą cukier, dlatego jabłko staram się jeść przed snem i wtedy cukier mam ładny rano, natomiast jak zjem zalecaną kromkę chleba przez diabetolog to cukier na czczo mam strasznie niski...

Cypisia ciesze sie ze udalo sie z nazwiskiem :tak::-)

Dzieki dziewczyny za zyczenie zdrowka dla mojej Sandrusi :*:* :-)
Dzis juz zapomniala ze cos am wogole na raczce ma i mowi ze jej sie ten gips podoba hehe ;-)

Sandrusiu niech rączka szybko się goi, Martusiu wiem jaki stres przeżywalaś, nie cale dwa tygodnie temu Oti rozwaliła głowę na placu zabaw i miała plastroszwy, niestety po ściagnięciu jest blizna, mam jeszcze nadzieje, że wszystko ładnie zniknie..ale co wtedy czułam, i jak sie balam, jak jechaliśmy do szpitala ehhh
Oooo wspolczuj i corci i mamie.
Blizna napewno bedzie malowidoczna albo nawet zniknie calkowicie. Trzeba tylko troszke czasu.
Kurcze tak to jest z tymi dzieciakami. Sluchac nie chca, wiedza wsystko najlepiej biegaja i si ebawia. A nie mozna znowu przeciez nic nie pozwalac robic i w klatce trzymac. Takie dziecinstwo coz zrobic :sorry2:

reklama
Ale mnie dopadla bezsennosc obudzilam sie na siusiu przy okazji zglodnialam zjadlam no to mi sie pic zachcialo napilam sie no to znowu siusiu i sen poszedl w las eeeeeeeeee :-(

Do góry