Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od dzisiaj noszę takie samo nazwisko jak mój Konkubent (kocham to słowo!).
Dzwonili do mnie z USC, że jest decyzja i jutro mam przyjść podpisać oświadczenie.
No i się zacznie wymiana dokumentów
Ależ jestem szczęśliwa!

, nie cale dwa tygodnie temu Oti rozwaliła głowę na placu zabaw i miała plastroszwy, niestety po ściagnięciu jest blizna, mam jeszcze nadzieje, że wszystko ładnie zniknie..ale co wtedy czułam, i jak sie balam, jak jechaliśmy do szpitala ehhh

i jak tam ci upływa błogo czas wolny
?? to super jak wypoczywasz... do mojej to straciłam zdrowie i już się nie macam, bo mam brzuchola napiętego i nie wyczuwam jej... zasmarowałąm trochę clotrimazolem i trochę przeszło... ale jutro Kasiu, jak mi to nie ustąpi, to pojadę do mojego gina do szpitala, niech sprawdzi,może na usg się załapię hehehe
super, że zaczyna się wszystko układać 
kurde, jakiś jasnowidz jesteś
i teraz drakula się wszędzie przyjęła
do jutra 
Nie wiem czy są w Polsce, może odwiedź jakieś sklepy dla cukrzyków... większe hipermarkety mają zazwyczaj półkę z takimi produktami. A jak nie znajdziesz to zapraszam - są waniliowe i marcepanowe:-). I można ich zjeść całe pudełko bez żadnyuch konsekwencji - sprawdzone! Ja za to dziś po szklance mleka i po jabłku muszę się wybrać na spacerek i to rozchodzić, bo za wysoko... owoce mi najbardziej cukier podnoszą, i to jest wredne - szczególnie ze względu na truskawki
:-)Oooo wspolczuj i corci i mamie.Sandrusiu niech rączka szybko się goi, Martusiu wiem jaki stres przeżywalaś, nie cale dwa tygodnie temu Oti rozwaliła głowę na placu zabaw i miała plastroszwy, niestety po ściagnięciu jest blizna, mam jeszcze nadzieje, że wszystko ładnie zniknie..ale co wtedy czułam, i jak sie balam, jak jechaliśmy do szpitala ehhh