reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No mi wczoraj Julian zabrał całą pakę w pojemniku jak w Niemczech są i nie mam :-( do lidla będę musiała lecieć po takie dobre :tak:

1666.gif
Jakie słodkiePinboli

reklama
dobrze ze nie było tego duzo:-)

anabuba ja dostaje na Kube 300alimentow,48rodzinne i te swiadczenia 573zl(jak dostane)na damiaan tylko rodzinne 48.to wspolczuje,moj kuba jak byl maly niby mial skaze (ale testy z krwi wyszly ,ze nie ma)ale rok temu juz go na dobre zaatakowalo:/
podobno rodzinne maja pojsc w gore ciekawe
rodzinen w gore????????:-D:-D:-D do 5 lat jest 48 a powyzej 5 lat jest chyba 55.ja dostaje wszytsko w kupie wiec nie licze

Malinka jak się odezwiesz to odp. , bo ja potrzebuje rady w temacie kupkowym. Amela ma problemy ze zrobieniem. Nie robi nawet po 8 dniach. Za każdym razem czopka jej wkładam , bo wydaje mi sie , że za długo zalega to w jelitkach. Zapodałam jej już dwa razy śliweczkę suszoną GERBERA ale i to nie przyniosło żadnego efektu. Rumianek, koperek, proszek troisty też testowałam, ale łyżeczką , bo ssać z butki nie potrafi- nadal jej na cycu. Poradz coś jak znasz się na temacie.Aha soczek jabłkowy jeszcze nie testowany.

A może wy laseczki cos poradzicie?[/QUOTE]
-j- to koniecznie soczek jablkowy!albo Ty jak piersia abo ona.ale mysle ze troche soczki jej nie zaszkdzi albo tare jablko

Witam się wieczorową porą :-D:-D

Od razu się pochwalę że zdałam polski ustny :-):-) normalnie z głowy mam już wszystko :tak::tak: miałam na 16.30 wyjechałam z koleżanką o 15.30 bo po co mam tam siedzieć tyle czasu. byłam w szkole o 15.45. Usiadłam sobie, pogadałam 5 minut i słyszę z góry Malinowska! No to poszłam nie wiedząc o co chodzi. Wchodzę na górę, patrze sami uczniowie siedzą. Podeszłam do koleżanki a ona od razu do mnie ty już wchodz bo cię wołali, masz już iść mówić :szok: ja w szoku, wpadam tam, momentalnie pustka w głowie, nic. Powiedziałam pierwsze zdanie i się od razu zacięłam. Myślę sobie no to klops, koniec. Ale zaczęłam od nowa i jakoś poszło. Grunt że zdałam :tak::tak::tak:

Ja się tam burzy nie boję, ale jak jest w nocy to zawszę się budzę.

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobra kobiety zmykam bo rano pobudka,Paulina na wycieczke my do stolicy.ale wlasnie idzie do nie niezla burza wiec lece sie myc bo mi prad ukradna-u nas tak sie dzieje jak jest burza.no i netu nie bedzei.wypie sie chociaz.
kolorowych snow
do jutra

Do góry