reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się wieczorową porą :-D:-D

Od razu się pochwalę że zdałam polski ustny :-):-) normalnie z głowy mam już wszystko :tak::tak: miałam na 16.30 wyjechałam z koleżanką o 15.30 bo po co mam tam siedzieć tyle czasu. byłam w szkole o 15.45. Usiadłam sobie, pogadałam 5 minut i słyszę z góry Malinowska! No to poszłam nie wiedząc o co chodzi. Wchodzę na górę, patrze sami uczniowie siedzą. Podeszłam do koleżanki a ona od razu do mnie ty już wchodz bo cię wołali, masz już iść mówić :szok: ja w szoku, wpadam tam, momentalnie pustka w głowie, nic. Powiedziałam pierwsze zdanie i się od razu zacięłam. Myślę sobie no to klops, koniec. Ale zaczęłam od nowa i jakoś poszło. Grunt że zdałam :tak::tak::tak:

Ja się tam burzy nie boję, ale jak jest w nocy to zawszę się budzę.

Dobranoc JOANNA:-)

Dziewczynki juz leza:tak:Dominik tez ale u mnie na dywanie i oglada tv;-):-)
Ale mnie dzisiaj wkurzali przed polozeniem:no:to co sie Ich nawyzywałam to :szok::szok::szok:
Jeszcze kolejne mieszkanie nie wypalilo:no::no::no:Juz zaczynam watpic czy znajde cos co by mi przypasowało:angry::angry::angry:

Wiktoria kiedy u Ciebie padało? Wrocław jest nie daleko ode mnie a tutaj nic nie było. Ani kropli ani błysku :no:

reklama
Ide sobie zrobic kolacje bo jestem mega glodna:tak::tak::tak:

Chyab ANABUBKA do nas zaraz dotrze bo wlasnie pojawila sie na gg:-)

Do góry