reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

KATE - super, że w pracy ok... Trzymam kciuki!!!
Pabla - fajnie, że udało sie ze złobkiem:tak:
A my odebraliśmy wyniki badań i znowu bakterie:wściekła/y: I jeszcze wczoraj koleżanka mi powiedziała, że u dzieci częsty jest refluks nerkowy:szok: Jestem lekko przestraszona... Kupilam znów furagin i aplikuję małej (bo przed posiewem lekarz kazał przestać, a po stwierdziłam, ze pewnie ok i już nie dawałam:baffled:).
Dorka - mój też robi dokładnie to, o co go poproszę... I ani trochę więcej, bo nie było polecenia!

reklama
Agnik, ale m strzelił tekstem:-D
Kate, super że jest dobrze. Tak trzymaj
Beaa, uściski dla księżniczki. Żeby było tylko lepiej!
Pabla, super, że masz potwierdzone przyjęcie Lenki do żłobka
Dorka, jakoś myślenie Twojego m w ogóle mnie nie zaskoczyło:sorry2:

Dziewczyny, byłam na aerobiku! Nie powiem, z koleżanką byłyśmy najbardziej buraczkowe z całej grupy, ale było super! Uwielbiam taki rodzaj ruchu. W sumie prawie spełzłyśmy z parkietu i ledwo doszły do samochodu, ale obiecałyśmy sobie, że to dopiero początek:tak::-) Aha, m przez długi okres czasu patrzyła na mnie jak na aliena:dry:

Pabla super że Lenka dostała się do żłobka:tak:bebilon wisziałam w realu:tak:ale nie wiem czy ten o któy ci chodzi
Kasia no u mnie też dopiero początek fitnessu ale non stop coś wypada i nie mogę pójść:angry:ale ochotę mam:tak:
Tosika ja też spodziewam się @:baffled:ciekawe czy znowu będę czekała i czekała:-D
Kaja współczuje że bakteria nadl nie wytępiona, ale dacie radę:tak:ja jakoś mam dziwne przeczucia że u nas znowu się franca pojawiła:dry:jutro idziemy do nefrologa ale mam tylko zwykłe badania moczu pewnie da nam znowu na posiew:baffled::confused:
Ja już gotowa do spania:-Djeszcze pooglądam tv i idę spać bo coś mały nie umiał zasnąć więc może znowu być niezła jazda w nocy:confused:
Spokojnej i przespanej w całości nocki:tak::-)

hej wieczorkiem
maz poszedl na fajke do kumpli do garazu, cale szczescie bierze antybiotyk,bo znowu by sie skonczylo na piwie do 1 w nocy ;-) mam zwolnienie, syn oczywiscie oskrzela :-( niania chora-ma antybiotyk i niestety i Wercie dopadlo; jak wrocilam od lekarza z Oskarem-malej juz cieklo z noska; a niedawno obudzila sie z krzykiem i okropnym kaszlem; nie dziwie sie-niania pewnie ja zaprawila i Oskarek :-( wiec i jutro z mala do lekarza,masakra
Beaa dobrze,ze corcia jzu lepiej,oby tak zostalo
wszystkim chorym zdrowka i owocnego lapania moczu ;-);-)
u nas bylo oberwanie chmury-ale jak potem ladnie pachnie :tak:
Kate obys byla zadowolona z pracy, super
Madziu owocnych przygotowan,teraz tyle latania, nie obejzysz sie i juz bedzie po oczepinach....
Kacha moja zmywarka to moja jedyna i prawdziwa przyjaciolka :-p:-p
Agnik moj m tez by tak zareagowal hihi faceci sa smieszni ;-):-)
Kaja przykro,ze sa znowu bakterie, a dlugo tak mozna podawac furaginum??
Kasiade ja mam normalnie aerobik w domu, kazdy miesien mnie boli po calym dniu,ale fajnie tak spotkac sie z kolezanka!!

milego wieczorku wszystkim ;-)

Znowu pierwsza....jak ja tego nie lubię:-p Florka absolutnie nieprzewidywalna jest, wczoraj spała w nocy 12 godzin, dzisiaj 8... czekam aż woda na herbatkę ostygnie i przystępujemy do naszej tradycyjnej porannej rozrywki:-)

Kasia, toś się zmobilizowała na fitness:tak: Ja, wstyd przyznać, byłam 2 razy w życiu i każdorazowo prawie mnei z maty znoszono:-p Chyba jednak wolę gimnastykę w stylu Izabelki, czyli latanie po domu, ale widzę, że coś słabe wyniki u mnie daje:baffled:

Izabelka, zdrówka dla dzieciaków:tak:

Kaja, furagin można chyba dosć długo dawać, ale skoro lekarz kazał przestać, to widocznie uznał, że już nie trzeba. Mam nadzieję, że tym razem Zosię wyleczycie raz a dobrze...masakra z tymi bakteriami u dzieci, ale chyba nie da się tego uniknąć dopóki leją w pieluchy:baffled:

Agnik, może M na jakiś kursik obsługi nocnika wysłać?:-)

Pabla, fajnie, że Lenka ma już zaklepane miejsce...no i powiem Ci, że już Ci zazdroszczę chodzenia pracy poza dom. Wiem, że są i wady, ale możliwość odpoczęcia od dziecka i porozmawiania z ludźmi powyżej 1 roku życia - bezcenne:tak::tak: A Bebilon, ja kupuję w Rossmanie albo Carrefourze.

Kate, no to super, że pierwszy dzień w pracy udany - teraz już będzie tylko lepiej:tak:

Beaa, super, że Zainab zdrowieje!

Pogoda u nas szarobura, wczoraj deszczu tyle co na lekarstwo, więc mam nadzieję, że dziś w końcu popada, bo żyć nie idzie w tej duchocie:baffled: No i na 14 idziemy do rehabilitantki poleconej przez Pablę, mam nieco stresa, bo to do owego 'patologicznego' ośrodka, w którym nie odwołałam jeszcze umówionych wizyt,...najwyżej pójdziemy w workach na głowach,żeby nas nie rozpoznano:-D

Miłego dnia!;-)

I ja się malduję:tak:
Dzieci zaczynają wstawać z kurami. Olga znów przed budzikiem, czyli przed 5.45:baffled: No ale nocki przespane:tak: Coś za coś;-)

Izabelka, zdrówka dla dzieciaków. Jak chorują to koszmar jakiś:sorry2:

Kasiade ja mam normalnie aerobik w domu, kazdy miesien mnie boli po calym dniu,ale fajnie tak spotkac sie z kolezanka!!

Też tak myślałam, że nie jest ze mną tak źle, a jednak:-p
Surv, daj znać jak po wizycie! No i powodzenia w łapaniu siuśków;-)

Ja dziś do dentysty - już przeżywam:dry:

hejka,
ja od rana też mam aerobik w domu....
wstalyśmy przed 08:00, wprawdzie młoda obudziła się o 06:30, ale spróbowałam ją uśpić, udało się i wstła dopiero przed 08:00. M zajął się młodą a ja obiad dla nas, obiad dla Leny, teraz mam chwileczkę dla siebie, bo potem kończę zupę dla Lenki i około 11:00 wychodzimy, bo na 12:30 mam salsę.
Surv - koniecznie daj znać jak po wizycie u Agaty!!!
Iza - zdrówka dla całej rodzinki!!!
Kasia - super że aerobic się udał!

Witam z rana!

Zu wstała o 5 ale przeniosłam ją do naszego łóżka i spaa dalej... dopiero wstałyśmy :-D hehehe

Kuku nerwowy bo rzuca palenie i drze sie normalnie na wszystkich i wszystko go denerwuje... ojoj... mówie wam co tu się dzieje...

A ja dzisiaj mam kolejny leniwy dzień i oprócz wizyty na poczcie (tak tak surv tym razem się uda!) nie mam zamiaru robić nic... wczoraj zrobiłam gigantyczne pranie a dzisiaj już nie mam co robić :-p

Zupka grysikowa dla małęj ugotowana i czeka w lodówce, obiad dla "starego" też gotowy więc nic tylko udawać, że jestem na hawajskiej plaży... tylko ciekawa jestem jak ja to Zu wytłumaczę :-D:zawstydzona/y:

reklama
A ja już na pewno wiem że dostała sie Lena do żłobka, dziś tam dzwoniłam i idę na rozmowę w piątek na 11:00. super:-):-)

Pabla a powiedz jeśli możesz ile będziesz płacić za ten żłobek i gdzie on się mieści. Bo mój brat mieszkający w W-wie znalazł jakiś strasznie drogi wg mnie.

Do góry