reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Po prostu tak bardzo nie chciałabym przeżywać straty ponownie :-( Rozumiecie.
Lekarz powiedział, że pierwszym nie ma co się martwić, że mój organizm jest silny i pewnie pozbył się płodu o wadzie genetycznej. USG wykazało, że macica jest czyściutka, miesiączkę po poronieniu dostałam książkowo po miesiącu, więc ginekolog mówi, że mam dobrą gospodarkę hormonalną.
Pomimo tego zbadałam hormony tarczycy, prolaktynę i progresteron i wszystko OK.
W ciążę zaszłam w okresie zimowym i przed nią miałam małe infekcje pochwy (dość intensywny zapach) i myślę, że to mogło mieć wpływ.
Teraz czuję się zdrowsza, ale i tak się boję chciałabym jakoś zbadać, czy wszystkie infekcje wyleczone, ale w sumie nie wiem jakim badaniem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D
łezy póki co na łóżku zazwyczaj w pobliżu mnie.. a ciekawi mnie jedno.. bo w nowym domu juz mam miejsca gdzie bym chciala sie przytulac.. na stole bilardowym.. przed kominkiem na jakims kocyku bo na zwierzu raczej nie.. w kuchni raczej nie to bo nie higieniczne.. chociaz moze kiedys..

przyznac sie która to: Ola / Magdalena Wieczorek (Tyra)
wiem na pewnie ze pisze prace.. czyli Marzenia lub Eve.. stawiam na Eve..

No to masz plan seksistowski na nowy dom...a jak!

a z Ola?magdalenia...nawet sie nie przyznawaj z enie wiesz kto to!!!! To Ola PM!!!

Mam torbiel krwotoczną na jednym z jajników, która spowodowana jest niepęknięciem pęcherzyka. Powinna się sama wchłonąć.Endometrium jest tuż przedokresowe.
Przytulam

Jak masz konto na NK to sie nie wstydź - księżna wyraża zgodę możesz zaprosić:-D
Trzeba mieć pozwolenie ;-);-);-)

ja tez mialam inne wyobrazenia co do was zanim was ujzalam :tak: najbardziej podobna do moich wizji byla kropeczka i eve:tak:
Dokładnie różnie sobie osoby wyobrażamy ;-);-);-)

w lubinie sie urodzilam i tam chodzilam do 4 klasy podstawowki......tez mam tam rodzinke jeszcze i jakies 170km.
Też mam rodzinkę w lublinie, na Męczenników Majdanka.
czesc! wpadlam sie przywitac i napisac ze wlasnie czekam na okres ma byc jutro gora po jutrze...a potem zaczynam zabawe z testami owulacyjnumi i wspomagawczo clo...zostaly 2 miesiace do inseminacji wiec mam ochote troszke poszalec...trzymajcie kciuki,buziole dla Wszystkich!!!!!
Do dzieła :-):-)

Hmmm a mi sie właśnie jakaś paskuda przypałętała, jakieś zapalenie, swędzi jak cholera, a wizyta dopiero w następną środę.
Co mogę w aptece na to kupić bez recepty ???????
Bez recepty to ja kupuje tylko probiotyki np. provag albo LaciBios femina a z innymi to byłabym ostrożna.

przez najbliższe minimum 3 dni leżeć jedyne co wstac to do podmycia się do kibelka lub coś zjeść tak więc cały czas leże:-(
A to jest zdjątko mojego maleństwa:-)szósty tydzień:-)
Odpoczywaj, wszystko będzie dobrze.
śliczna kruszynka

Co o tym myślicie? Brała może też któraś z was ten postinor i pytała lekarza o wpływ?
Witaj
Moja koleżanka to brała to jej się cykle poprzestawiały ale jaki to ma wpływ na późniejsze starania to nie mam pojęcia. A nie pytałaś gina?

Hello babeczki wpadlam ponarzekac standardowo na polska sluzbe zdrowia :wściekła/y:
Tragedia :angry::angry::angry::angry:

ZAJACZKU!!!!
NAPOSALAM CI STRESZCZENIE-PROSZE PRZECZYTAC....
Piękne streszczenie :-D:-D:-D

Dzien Doberek!
a skad Ty mojego brata znaaaaaasz??????;-):-);-)
Pod jednym ze zdjeć na n-k zostawił Wam komentarz ;-)
Wiesz ja super laska nie jestem ale na super przystojnych facetów oko mam wyczulone :-D TTTTTTTaaaaaaaaakkkkkkkkkkkiiiiieeeeeeee ciacho z rozwianym fryzem :-D

Witaj Loree.....u mnie swieci mocno od rana slonce:-)
Ja Ci dam wrabianie mnie w streszczenia...napisze sie jak glupia i nikt tego pewnie nawet potem juz nie czyta....o!
Ale dla Zajaczka...no to co innego-bo jak tu powiedziec nie???

Zajec-bylo o kawie i ekspresach....robocie Hanki, wielkich salonach, sypilaniach nad garazem i o serialach:-)

A z nowosci:
Kroptusia miala niemila syt. w labolatorium...wredne baby analitki:-((((
Patrysia musi lezec bo miala plamienia....3mamy kciuki za nia i fasoleczke
Bernadka chce kupic ekspres do kawusi
Gosia nadal meczy matury
Eve pielegnuje meza i dzierga inż
Marzenixx scimnia ze pisz eprace:-)
OlaPM ma torbiel na jajniku i ma czekac az sie wchlonie i przyjdzie @...jest smutna-przytulamy mocno...chce nas opuscic...nie pozwolmy!
Kingusi maluszek ma sie dobrze...serduszko bije jak dzwon!
Olica-ok...ale swedzi ja tu i tam...polecono-zurawinke i wizyte w aptece
Lilu-plotkowalysmy o sukniach troszke slubnych....ma fajne typy!
Karola De-pewnie pochlonely ja salonowe szalenswta...nie pisze nic...
Loree-wzdycha do przestrzeni:-) i wcale jej sie nie dziwie:-))))
Domelka-sie wydalo-jedziemy do Rabki na impreze do karczmy Siwy Dym!
Badaicka...raczy nas co chwilke slicznymi ikonkami:-) suuuper-a-mam ja na nk!!!!ale ciiiiisza
Hanka-ma robote-na pocztaek od 8 chyba czerwca na okres probny....ten pensjonat jest na maksa skomputeryzowany...oby hania sie nie pogubila:-)))))technika-karteczka plus ołóweczek....:-) bedzie gites na wakacjach w szklarskiej!
Dzen-posiala, zaorala i czekamy na plony-na polu i w brzuszku!
Romcia-...zaklinamy by @ nie przyszla
Nektarynka w sypialni bedzie miala bilard...maz czeka w pogotowiu....na razie lezy..nie wiem czy na tym stole????:-)))) buziaki Nektarynko!
Niunia-morduje ogrodek dzien i noc
Lolitka-szczesciara sie przeprowadza do wielkiego dou
AndziaS....Andzia co u Ciebie???? matko swieta??? nie wiem co napisac???
uffff reszta pozytywnie....

Kocham te Twoje streszczenia

wiecie co.... wczoraj tak sobie myslalam ( a czasami mi sie to zdarza:-D) ze kiedy ogladam sobie np Ally McBeal czy wogole odrywam sie troszke od rzeczywistosci to nie mysle o dziecku tak bardzo i jest mi z tym dobrze...
a potem zaczelam ogladac zdjecia chyba imagination z jej maluszkiem i tak mnie w sercu ukłuło!! boze jak mnie scisnelo i zrobilo mi sie smutno ze tez juz bym chciala taką kruszynke tulic do siebie.... poprostu nie moge ogladac takich zdjec bo sie tak nakrecam ze az sie plakac chce....:-:)-(

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
łezy póki co na łóżku zazwyczaj w pobliżu mnie.. a ciekawi mnie jedno.. bo w nowym domu juz mam miejsca gdzie bym chciala sie przytulac.. na stole bilardowym.. przed kominkiem na jakims kocyku bo na zwierzu raczej nie.. w kuchni raczej nie to bo nie higieniczne.. chociaz moze kiedys..
U la,la co za plany....:-D
Mojemu małżowi marzy sie od dawna w windzie:rofl:
W samochodzie przy 13 stopniowym mrozie juz "zaliczylismy":baffled:;-)

wiecie co.... wczoraj tak sobie myslalam ( a czasami mi sie to zdarza:-D) ze kiedy ogladam sobie np Ally McBeal czy wogole odrywam sie troszke od rzeczywistosci to nie mysle o dziecku tak bardzo i jest mi z tym dobrze...
a potem zaczelam ogladac zdjecia chyba imagination z jej maluszkiem i tak mnie w sercu ukłuło!! boze jak mnie scisnelo i zrobilo mi sie smutno ze tez juz bym chciala taką kruszynke tulic do siebie.... poprostu nie moge ogladac takich zdjec bo sie tak nakrecam ze az sie plakac chce....:-:)-(
Kochana zobaczysz i na Ciebie przyjdzie pora,ja mocno w to wierzę :tak:

Po prostu tak bardzo nie chciałabym przeżywać straty ponownie :-( Rozumiecie.
Lekarz powiedział, że pierwszym nie ma co się martwić, że mój organizm jest silny i pewnie pozbył się płodu o wadzie genetycznej. USG wykazało, że macica jest czyściutka, miesiączkę po poronieniu dostałam książkowo po miesiącu, więc ginekolog mówi, że mam dobrą gospodarkę hormonalną.
Pomimo tego zbadałam hormony tarczycy, prolaktynę i progresteron i wszystko OK.
W ciążę zaszłam w okresie zimowym i przed nią miałam małe infekcje pochwy (dość intensywny zapach) i myślę, że to mogło mieć wpływ.
Teraz czuję się zdrowsza, ale i tak się boję chciałabym jakoś zbadać, czy wszystkie infekcje wyleczone, ale w sumie nie wiem jakim badaniem.
Mój gin twierdzi,ze ciaze zimowe są słabsze ale nie wiem czemu ???
Może przez zimowe osłabienie organizmu???

reklama
Kochana zobaczysz i na Ciebie przyjdzie pora,ja mocno w to wierzę :tak:

Wiesz, że ja bym Wam wszystkim po maluszku rozdała a Tobie szczególnie.
Będziesz miała swoje szczęście zobaczysz.
dzieki dziewczynki :***
ja wiem ze i na mnie przyjdzie pora, nie o to mi chodzilo , wiem ze i ja sie doczekam kiedys... tylko jak ogladam takie zdjecia nowo narodzonych maluszkow to mnie sciska w sercu ze tez juz bym chciala.... tak ostatnio sie nie nakrecalam wogole, nawet nie smucialam sie ze w tym cyklu ominelismy przez klotnie dni plodne, powiedzialam sobie ze w nastepnym cyklu sie postaramy na 100 % i glowa do gory...:tak: a tu nagle zdjecie takiego okruszka malego i prysnął moj optymizm....

Do góry