reklama
cześć mamuśki
) ja dzisiaj byłam u gina. Maluszek się dobrze rozwija, choć dalej jest o 2 tygodnie mniejszy. Byłam pierwszy raz z moim M
) lekarz robił mi usg dopochwowo bo przez brzuszek nie było widać. Może to przez moje ciałko (za dużo go) Lekarz mówił że jest mniejszy i dopiero za 3 tyg będzie już dobrze widać przez brzuszek. Następna wizyta 10 czerwca. Wspominał mi że wtedy będę musiała zrobić badanie HCV,HBs, Odczyn Wasermana. Zastanawiam się co to jest i ile kosztują
( wiem tylko że robi sie je w ok 20 tyg
Kochane niemartwic nam sie tu malymi brzuszkami!!!Napewno wszystko jest tak jak powinno,w pierwszej ciazy przewaznie pozniej brzszek widac.Pozatym znam takie przypadki,ze brzuszek wyskoczy pozniej ale za to jaki 
Jeszcze bedziecie narzekac na wielkie brzuchy,jak to niemorzna sobie utow zawiazac,zalozyc skarpetek ogolic sie............wszystko przed nami.
Sliczne brzuszki
Jeszcze bedziecie narzekac na wielkie brzuchy,jak to niemorzna sobie utow zawiazac,zalozyc skarpetek ogolic sie............wszystko przed nami.
Sliczne brzuszki
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dziewczyny, ja przy Was to wyglądam jak w 20 mcu ciązy! mam taki mega brzuch, że nie wiem, jak bede w listopadzie wyglądaćjak nauczę się wklejać zdjęcia, to Wam pokażę....
Jojka to chyba mamy tak samo hehe :-) Ludzie pytaja mnie na ulicy w ktorym miesiacu jestem to mowie ze dopiero 12 tydzien a oni na to ze wygladam na conajmniej 6 miesiac :-) ale przynajmniej juz sie glupio nie czuje jak wchodze do sklepow dla dzidziuskow i wybieram buteleczki sliniaczki itd:-)
Dziewczyny macie przesliczne brzuszki- kazdy wyjatkowy :-)
reklama
R
rouż
Gość
No to bardzo sie ciesze, ze maluszek zdrowy!