reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z poczęciem chłopca czy dziewczynki są jekieś dni kiedy to powinno sie przytulać na chłopaka a kiedy na dziewczynkę,co???

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z poczęciem chłopca czy dziewczynki są jekieś dni kiedy to powinno sie przytulać na chłopaka a kiedy na dziewczynkę,co???

Z tego, co się orientuję, to na dziewczynkę przed owu a na chłopca zaraz po, ale nie bijcie, jeśli się mylę ;-)

Dziękuję za kciukasy. Już nie mogę wytrzymać, to niby już po jutrze, ale ja chciałabym wiedzieć już teraz, zaraz :-D

ciesze sie ze juz Ci lepiej.. przepaszam ze Cie nie poznalam na Nk

dupa wielka, brzuchol wielki.. blada jak sciana.. ramiona wielkie i jeszcze cyc wielki.. masakra.. zapuscilam sie.. a kiedys mialam taka ladna figure.. o rozmarze 36 daaawno juz zapomnialam.. teraz to juz 42.. o jejku jak to boli po oczach.. najbardzej przeraza mnie ten brzuchol wielki
Oj,oj,oj ktoś tu wpada w jakis dołek !!!!! Nie zgadzam się, nie, nie, nie.
Ja kiedys nosiłam rozmiar 36-38 a teraz 42-44 i co mam zrobić zabić się.Jestem jaka jestem,odchudzam się tylko dla tego że G mi kazał ze względu na blizne po cc.
Jeszcze raz mówię
nasi mężowie nie psy!!! kości nie lubią!!!!!!!!

Loree - ja nie wiem czy @ wpływa na morfologię - chyba nie:no:
co do pieska to na pewno będzie duzo sierści ale sie zakochałam w długowłosych:tak:
Elfa - ja nie wiem jakie są rozmiary pęcherzyka, ale myślę, że jest ok bo inaczej to by lekarz coś powiedział
a duphaston bierz jak lekarz kazał:tak:
Romka - świetny artykuł:-)
Zaniepokojona - jak tak to o 11 wstajesz a jak zakupki to i o 6 pobudka;-) nie ma to jak dobra motywacja:tak:
Eve - i jak u ortodonty? no i jak M
Olica - pisałam już na nk ale napiszę i tu - STO LAT!!!:-):-):-)
Marzenixx - uda się i Wam - musi bo potem ja jestem w kolejce;-)
Kroptusiu - powodzenia na wizycie:tak: nie wiem niestety co to za plamki:no:
Kropeczko - super filmik - Ty to zawsze coś wynajdziesz:-D

Dziekuję za komentarzyki na n-k :-D:-D:-D
A to Ty nie wiedzialaś że dzieci biorą się z pralki
[/B][/COLOR][/FONT]

Kochana - odkąd przeczytałąm wątek możliwe to juz wiem - wcześniej nie chciałam w to wierzyć:-D:-D:-D
ale zdjęcie Twojej córci to 100% potwierdzenia dla takich niedowiarków jak ja:-D:-D:-D

Czesc Dziewczynki :-) Mogę dołączyc do Waszego grona? :zawstydzona/y:
Dotychczas bywałam na "ciąży po poronieniu" jednakże nadszedł czas zebym i tutaj zawitala... zielone swiatełko juz jest, wiec z czystym sumieniem mogę stac się staraczką ;-):tak::-)
Olcia PM milo Cię tu widzieć ;-)

reklama
oby :tak: poprzednim razem udało nam sie za drugim podejsciem...
Musimy wierzyć! Ja też straciłam maleństwo. Niby miałam PCO, ale zaszłam w ciążę bez leczenia. Później się okazało, że to częściowe PCO czy coś w tym stylu... Sama tego nie rozumiem, bo nie mam dobrych doświadczeń ze służbą zdrowia... Ale wierzę, że się uda i Tobie też tego życzę. Przytulam.

Do góry