reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Natalka a kiedy slub??
bo chyba bralas cywilny tak ateraz chcecie koscielny???

wiesz to juz twoja decyzja z ta sukienka zrobisz jak zechcesz
:tak::tak:

natalko suknia madziareny jest sliczna:-)
ale jestem zla:wściekła/y:dawid mi nie spi od 17 wogule to ja dzis specjalnie zostalam w domu zeby se odpoczac i poleniuchowac a tu dupa dawid jak po zlosci przez caly dzien malutko spal no i zamiast byc wypoczeta to jestem wymeczona:wściekła/y:
za usg dalam 200zl lacznie z plyta,badanie trwalo 40min jak blondi napisala i ja tez jestem zadowolona:-)
moja bratowa wyobrazcie sobie ze kupila nowa za 400zl gdzies tam w sklepie w gorzowie.

Chcemy wziąć ślub w drugim tygodniu sierpnia. Zobaczę jeszcze co zrobię ale szczerze powiedziawszy to nie wiem czy będzie mi się chciało łazić po sklepach:-D

natalko suknia madziareny jest sliczna:-)
ale jestem zla:wściekła/y:dawid mi nie spi od 17 wogule to ja dzis specjalnie zostalam w domu zeby se odpoczac i poleniuchowac a tu dupa dawid jak po zlosci przez caly dzien malutko spal no i zamiast byc wypoczeta to jestem wymeczona:wściekła/y:
za usg dalam 200zl lacznie z plyta,badanie trwalo 40min jak blondi napisala i ja tez jestem zadowolona:-)
moja bratowa wyobrazcie sobie ze kupila nowa za 400zl gdzies tam w sklepie w gorzowie.

To jest kwestia poszukania;-). W meteorze są cudeńka w przystępnych cenach:-D. No ale mnie interesuje sukienka madziareny:tak:. Znajdę ją na naszej klasie??

Marzenka to masz dzis wesolo nie ma co...
dawidek zaraz widze konczy 2 miesiace ale to leci :tak::tak:

kurde co dzis dzieje sie z larvunia ze nie ma jej wcale dzis?? dziwne :baffled::baffled:

madziarena a czemu nie braliscie odrazu koscielnego takiego 2w1 konkordatowego czy jak to tam sie pisze.
.:-D:-D

cześć laski

a gdzie fotki ze spotkania?
Ania Marcelek słodziak malutki:-)
Marzenka dziś chyba widziałam Damiana w pracy jak się szwęndał:-):-)

tak Marzenka:-) byłam ja dziś też na łajzach tam:-)zwolnionko mam do poniedziałku a potem idę na swoje, mam w nosie jw:-)

reklama
hej beti..a jakos nie zrobilysmy fotek hehe.....:-)

jak twoje samopoczucie lepiej??

Marzenka a to ty dzis sama w nocy??

nie wiecie co dzis z larvunia ze jej tu nie ma wcale....:baffled:

Do góry