Haszitka
może kiedyś...
Czesc Dziewczynki,
Ja juz po wizycie,.....
To dobrze, że jakoś tam się układa i że nie musisz już iść do szpitala.
Nie przemęczaj się!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Dziewczynki,
Ja juz po wizycie,.....
ja niestety ale mam to samo po tabletkach przytyłam najpierw z 10kg potem chyba z 5kg.. takze w sumie od poczatku brania bedzie z 15kg.. kiedys wazylam 55-56kg teraz to juz 70 kg na wadze i jeszcze jak razem z mezem pracowalismy w sensie remonty i te sprawy to poszło w dól z 73 na 67.. no ale potem zastoj siedzialo sie w domu.. no i znow 70.. chcialabym tak zejsc do 67.. a 65 to juz bedzie gites..chcialabym napeno zgubic maly nadmiar tak z 3-5 kg ktore mi w wieku ok 16 lat przybylo (wtedy to bylo 7 kg) po hormonach- nie ma to jak nastolatce okres normować!
![]()
trzymam kciukasyzaniepokojona na 12:30;-)
piekne foteczki niunia..A oto parę zdjęć z ostatniego mojego wyjazdu do mamy:
![]()
odra
![]()
jakiś stwór znad jeziora
![]()
mieszkańcy tamtejszego jeziora (przerobiłam je:-))
![]()
jeziorko + las
![]()
moja inwencja twórcza

dobra dziewczyny ja juz sie wystroilam i wypachnilam!
a teraz pytanie za 100pkt!!! jakie mam nalozyc butki? bo nie wiem czy te wysokie czy nizsze![]()
ale te nizsze sa super wygodne! chyba te nizsze wezme zeby sie na wstepie nie wywalic hhaha
Witamy waćpanne znowu na BBWitajcie,
Dawno mnie nie byloMoglaby ktoras zrobic dla mnie jakie spodsumowanko?
:-) Prooossze
A ja Wam w zamian daje link zeby wywolac troche wyrzutow sumienia i moze jakas dyskusje na drazliwe tematy
![]()

cos mnie kiedys trafi na tych księzulkow!!!! po co oni sie w to w ogole wtrącają !!!! niech podatki zaczna placic to lepiej bedzie!