reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Agniesiak ty mi powiedz gdzie ty takiego dinozaura znalazłaś ja nie znam faceta który by lubił zmywać i poejrzewam że mało który gotuje i sprzata w domu a przede wszystkim ściera kurze, nie powiem że mój nic nie robi ale mało zresztą nie ma kiedy bo pracuje 12 h dziennie

witaj Martynko!!

reklama
no wiec nadzieja wciaz jest...mimo tych pobolewan..kluc...staram sie myslec pozytywnie, ale jakos tak...przede mna jeszcze 6 dni do testowania...ale korci mnie wczesniej...
Fakt- Wy i moj gin dodaliscie mi wiary..ze moze sie udalo..bo przeciez w koncu sie uda!

Imagination- Gratuluje pieknego synka!

Witam!:-)
Kurde Hanka trzeba gdzieś ten pregnyl znaleźć... na kiedy potrzebujesz?
Bo ja dopiero na przyszły tydzień ale kurczę chyba będzie problem....:wściekła/y::baffled: wejdę zaraz na boćka i zapytam czy coś wiedzą na ten temat!
Imagination gratuluję pięknego synka!:-)

A mnie już jajniki napieprzają clo zaczyna działać...
Pozdrawiam!

Jadźka wejdź na neta i wpisz apteki w twoim mieście. Pospisuj telefony, kup se chipsy i piwo, usiąź wygodnie w fotelu i dzwoń po aptekach.
Ostatnia dostawa była koło stycznia tego roku i od tamtej pory nie ma w żadnych hurtowniach.

Jedyne co można zrobić to szukać po aptekach zaległego stanu NIC WIĘCEJ

Podobnoć w lipcu mają negocjować umowy i może lek wróci na polski rynek.
Ja ide do gina we wtorek na monitoring i wezme recepty na pregnyl i pojade do czech bo mam w miare blisko i pierdole ten 3 świat, niech w rzekach pranie robią i listy gołębiem pocztowym wysyłają.

Agniesiak ty mi powiedz gdzie ty takiego dinozaura znalazłaś ja nie znam faceta który by lubił zmywać i poejrzewam że mało który gotuje i sprzata w domu a przede wszystkim ściera kurze, nie powiem że mój nic nie robi ale mało zresztą nie ma kiedy bo pracuje 12 h dziennie

Poznaliśmy się na studiach w Olsztynie:tak: Jeszcze wtedy teologie studiowałam bo chciałam byc katechetką:-D Jednak po roku zrezygnowałam i poszłam na pedagogikę a mąż został na teologi:tak: Naprawdę Anioł a nie mąż:tak::-)

Ktoras mnie pyatal ile cylki sie starmy...w sumie bez zabezpieczneia ...to od czerwca/...ale ja duzo podrozuje z racji pracy...kilka razy musialam byc w te dni na pogrzebach...:-(-stres i odpuszczalam ..a i z poczatku byly kombinacje na synka(wstzremiezliwosc..mijanie owulacji co sie pozniej okazalo- bo mam w 12 dc zazwyczaj- co wykazal monitoring- a nie w 14..)..itd..w sumie pelnych cykli moze z 5..:shocked2:staran..dolujace, bo przy pierwszym wyszlo za pierwszym razem..a teraz takie schody..ale przebadalam zolnierzyki- sa na medal- moej jajniczki tez..i krew..progetsreon itd...no i przyjmuje clo - profilaktycznie- 3 cykl:dry:

teraz nie czuje nic- oprocz tego uczucia od momentu ok 6 dni od owulki- uczucie klucia..napiecia..jakby @ miala przyjsc...i mnostwo sluuzu...mega duzo.....
Rzucam na luz..moje przeczucia mowia mi jednak, ze to nie to jeszcze...:sorry2:

Witajcie Dziewczynki :-)

A wiecie, że jak ja wracam z pracy do domu to zawsze mam wysprzątane, kurze starte, odkurzone na półkach ułozone i OBIAD ZROBIONY <wow> :tak::-) Mój M jest niesamowity, dba o mnie jak nikt na świecie:tak: a że chodzi do pracy na 13 to wszystko w domku zrobi i jeszcze mi nie pozwala po pracy nic robic tylko mam na niego czekac i albo wspólnie robimy albo on:tak:Normalnie Anioł a nie mąż:-D A odkąd jesteśmy małżeństwem to może ze 3 razy zmywałam:-) On lubi, więc mnie wyręcza i mówi, żebym nie zmywała skoro nie lubię a dla niego to sama przyjemnośc zrobic cos dla mnie i dla domu:-D

Ty to masz dobrze Kobieto :-) Mój Małżon wychodzi z domu o 5:30 i wraca ok. 19:30, więc wszystko jest na mojej głowie, a nawet jak jest, to ma dwie lewe do sprzątania i wolę zrobić sama niż później poprawiać ;-) Ale za to wszelkie usterki w domu i poza to dla niego raj. Mógłby całymi dniami grzebać :-)

Źle mi dzisiaj. Tzn. fizycznie mi źle. Wczoraj się czułam dobrze, a dzisiaj znowu żołądek podchodzi mi do gardła. Piersi mnie bolą, zgaga męczy... Czyżby?

Buziaczki dla Was :***

Hanka ja pewnie cała W-wę objadę, miesiąc temu kupiłam ostatnią ampułkę w aptece przy klinice... to pewnie już tam nie będzie, we wtorek wezmę receptę i będę jeździć aż kupię...boże co za popieprzony kraj...

Witajcie Dziewczynki :-)
Ty to masz dobrze Kobieto :-) Mój Małżon wychodzi z domu o 5:30 i wraca ok. 19:30, więc wszystko jest na mojej głowie, a nawet jak jest, to ma dwie lewe do sprzątania i wolę zrobić sama niż później poprawiać ;-) Ale za to wszelkie usterki w domu i poza to dla niego raj. Mógłby całymi dniami grzebać :-)

Źle mi dzisiaj. Tzn. fizycznie mi źle. Wczoraj się czułam dobrze, a dzisiaj znowu żołądek podchodzi mi do gardła. Piersi mnie bolą, zgaga męczy... Czyżby?

Buziaczki dla Was :***

Kochana a kiedy testujesz??;-)

Wkrótce się okaże ;-);-)

Hanka ja pewnie cała W-wę objadę, miesiąc temu kupiłam ostatnią ampułkę w aptece przy klinice... to pewnie już tam nie będzie, we wtorek wezmę receptę i będę jeździć aż kupię...boże co za popieprzony kraj...
Życzę Wam powodzenia w zakupach.

reklama
ale paranoja z typ pregnylem nie rozumie jak można było doprowadzić do takiej sytuacji i robić problemy kobietom które się leczą i pragnął zajść w ciąże a tu taki głupia polityka że brakuje podstawowego leku który pomaga w tym żeby mieć upragnione dziecko

Do góry