reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Bardzo możliwe... U mnie jeszcze burzy nie widać, ciekawe czy dojdzie i tutaj...???

Z ciekawości błam dzisiaj Marzenko w tym sklepie, w którym masz szansę pracować (tzn. w oddziale tego sklepu), ale muszę szczerze powiedzieć, że nie są to ubrania w moim stylu, trochę za bardzo "luzacki":-)
w moim tez nie:baffled: dlatego mnie tam nie ciągnie, ja wole bardziej elegancki lub bardziej dojrzaly styl a tam jest typowa mlodziezowka.... i jeszcze te sklepy takie klimatyczne , czarne .. eh :no:

to wszystkie chyba tego housa ogladaja hehe ja jakos nie ogladam , pare odcinkow widzialam ale zawsze cos ciekawszego lecialo na innym kanale i jakos nie zdazylam sie wciagnac...
wole zdecydowanie "gotowe na wsyztsko" i wlasnie sobie ogladalam :tak::-)a teraz te amerykanska wersje moment prawdy ktora jest zajebista! tam to dopiero ludzie wygaduja rzeczy!! ci amerykanie sa tak debilni ze masakra a nasza polska wersja jest poprostu beznadzieja.......:no:

reklama
Ja widziałam tylko fragment polskiej wersji tego "momentu prawdy" i tez uważam, że jest tragiczny:baffled:
Żegnam się również ja...
Dobranoc

Jesu mam cale ręce w farbie ale już koniec właśnie polazła

Hanka - doczlapalam do 3 aptek w okolicy nestety nie maja i jak wszedzie info ze w hurtowniach tez nie...wiadomo, moze w wiekszych we wrocku u nas kiedys byl na kosciuszki i na solnym :-) ale co Ci po tym jakzes nie z Wrocka.... Pytalam sie tez na bocianie i cieeeeeezko bardzo, jest zamiennik ktory poooodobno latwiej dostac: Choragon badz sprobuj na jakims forum moze ktoras ma nadmiar i juz je nie potrzebny i odsprzeda :-)

Dzięki kochanie za wszystko

Dzien dybry!!!!

Ja tylko na sekundke, opowiem jak bylo w klinice. Moje HSG niestety pokazalo, ze moj prawy jajowod jest calkowicie zablokowany ale lewy nie jest tak dlugi jak powinien ale a'la dziala (to znaczy, ze kontrast bez problemu przeplynal) :no: Wynikami mojego m. lekarz sie mega podniecal " wow, fantastycznie - takich dobrych wynikow nie widzialem juz od wielu lat " i takie tam. Powiem szczerze, ze mnie to wqrwialo(teraz juz oficjalnie wiadomo, ze wina lezy po mojej stronie a on jest tym cholernym idealem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: )...
Poza tym, moje jajniki niby pracuja w normie ale w tej dolnej granicy normy :zawstydzona/y: Lekarz powiedzial, ze niby mozna sprobowac stymulacji i monitoringu ale za duze szanse sa na ciaze pozamaciczna wiec zostaje nam tylko IVF.
Teraz czekam na list z data pierwszej IVF wizyty.

Jestem troszke zalamana, liczylam podswiadomie ze moze nie jest az tak zle no ale coz....

Ide wypalic ze 100 papierosow i napic sie piwa.
Wroce jak mi troszke humor wroci :zawstydzona/y:

Jesu czy ty nie możesz się pojawić chociaż raz w tygodniu na dłużej, zaczynasz mnie denerwować ile mogę cię wypatrywać.

dzien-do-bry

A dobry

tu masz jeszcze HANKA 3 linki znalazlam na innym forum: pregnyl i choragon :-):

apteka * Apteka - SuperApteka.pl hurtowe ceny - leki i kosmetyki!

apteka * Apteka - SuperApteka.pl hurtowe ceny - leki i kosmetyki!

Apteka Natura - Lublin ul. Tatarakowa 28

wpisz sobie w wyszukiwarce bo sie wlacza pod ta strona logowanie, powodzenia

Jadźka szalejesz:-D:-)

Andzia_S – dziękować!!Humor mi powraca, bo co do cholery ma być to będzie..A tak z ciekawostek dalej nie mam @...
Nektarynka :*** dla Ciebie
Asik pokaż pazury, piękności…
Kochana dobrze ze wracasz powoli do nas.. cieszem sie bardzo
Dwie burze, jedna za drugą i rzeka płynąca ulicą. Jeszcze grzmi.
Kur.... satka przez ten deszcz mi ucieka. Pieprz... POLSAT:wściekła/y:
u mnie strasznie duszno, nie ma czym dychac.. chciaz przez chwile firanka falowala.. moze w nocy padac..
Kurna jak już jestem wolna to reszta śpi. Jak pech to pech.
holla ja nie spie malenka

reklama
Kurna ale lało:szok:
A jakie groźne piorunki:szok:
Zaraz biorę no-spe, bo @ się rozkręci nad ranem, na razie daje znaki już naoczne i noc już uskrzydlona:-p
Obawiam się, ze jedna tabletka duph. to u mnie za mało skoro już dzisiaj zaczęło lecieć:-p

Do góry