reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Eve i PM ściskam z powodu śmierci taty wiem co czujecie bo ja 21 grudnia mam 8 rocznice śmierci mojego kochanego tatka
[*]

Ewuniu, przykro mi strasznie
[*] dla Twójego Taty..
Ja w październiku mam 6 rocznice śmierci Mojego Taty
Dzieki!!!! :sorry2: strasznie szybko ten czas leci! :no: a ja tak zalatana jestem teraz ze jak mama mi zaczela cos mowic we wtorek o rocznicy to zdebialam :zawstydzona/y: az mi sie glupio zrobilo! bo mi sie wydawalo ze to za jakis czas niby czlowiek date pamietał ale jakos tak zatrzymal sie dla mnie czas a tu tak obuchem w łep! :dry:

przepraszam ze zmienię temat ale tak sobie zerknęłam na zlecenie od gina i ja ta luteinę mam brac od 18 dc a nie od 16 to może juz bedzie po owulacji i jej nie zablokuję co myślicie??

przepraszam ze zmienię temat ale tak sobie zerknęłam na zlecenie od gina i ja ta luteinę mam brac od 18 dc a nie od 16 to może juz bedzie po owulacji i jej nie zablokuję co myślicie??
bardzo możliwe:sorry2: ale jak nie bedziesz miala jasnych wskazan ze owu byla typu sluzu chociaz bo najlepiej gdyby to bylo jednak usg to sama nie wiem ... bacznie sie obserwoj!!! :tak:

dzieki dziewczynki za mile slowa! :sorry2:

reklama
Witajcie dziewczyny. Dawno tutaj nie zaglądałam. Wcześniej potrafiłam was czytać i czytać przez to tylko się nakręcałam i codziennie doszukiwałam sie objawów ciaży. Co miesiąc miałam nadzieje że "TO" już. Od trzech miesiecy chodziłam do mojego ginekologa na monitoring. Pierwszy z obserwowanych cykli okazał się bezowulacyjny , ale dwa kolejne były ok. Nic ten monitoring jak narazi mi nie pomógł. W ciąży nadal nie jestem a myślałam, że w tym razem jednak sie uda. Dzisiaj o jeden dzien wcześniej dostałam@. Sama już tego nie rozumiem piersi bolały mnie zupełnie inaczej niż na @ w dole brzucha również czułam jakiś cieżar wszytko wyglądało inaczej niż zwykle. Dodam ,że to był nasz 9 cykl starań.

Do góry