Agniesiak85
Fanka BB :)
A ja lece na kolację
M przygotował

M przygotował

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Loree - no to zaczynasz niedługo staranka - powiedziane nie ma wycofywania się - wszystkie słyszałyśmy/widziałyśmy
trzymam kciuki:-)
a gdzie wakacje - znalazłaś coś?
Witam weekendowo.
Wiesz zawsze mówiłam,że jeszcze mam czas, a teraz już czas starań nadszedł. Wszystko byłoby ok, tylko czasem się martwię że z moją córcią ciężko będzie mi w ciąży. Ale przecież dam radę, nie?
Na wakacje lecę do Turcji -za 5 dni. Myślałam o Grecji , ale kilka biur podrózy doradziło nam Turcję za względu na to,że maja więcej atrakcji dla dzieci.
Andziu Ty to kochanie o wszystkim pamiętasz.
Witam weekendowo.
Wiesz zawsze mówiłam,że jeszcze mam czas, a teraz już czas starań nadszedł. Wszystko byłoby ok, tylko czasem się martwię że z moją córcią ciężko będzie mi w ciąży. Ale przecież dam radę, nie?
Na wakacje lecę do Turcji -za 5 dni. Myślałam o Grecji , ale kilka biur podrózy doradziło nam Turcję za względu na to,że maja więcej atrakcji dla dzieci.
Andziu Ty to kochanie o wszystkim pamiętasz.