reklama
HankaM
Fanka BB :)
Hanka...bo wiesz...słuzba w panstwie...swoje wtyki maja..zeby mi pozniej kota aresztowali czy cus..
To juz teoria spiskowa

To juz teoria spiskowa![]()
dopiję tę butelkę to jeszcze ze dwie stworzę..już jedną nawet mam na myśli..wiesz nasza Andzia psycholog..cholera wie czy nie chce nas zamknąć w psychiatryku..
dopiję tę butelkę to jeszcze ze dwie stworzę..już jedną nawet mam na myśli..wiesz nasza Andzia psycholog..cholera wie czy nie chce nas zamknąć w psychiatryku..

OLU - ALE TYLKO POD WARUNKIEM, ŻE DADZĄ NAM WSZYSTKIM OSBNA SALĘ I DOSTĘP DO SKLEPU Z %
HankaM
Jadźka ona o tym marzy

Jadźka ona o tym marzy:-)
Kurna oby tylko zamknęli w jakiejś wesołej i %-towej sali..Klamek może nie być, oby dostep do monopolki był
jadźka ona o tym marzy:-d:-d:-)
a ty się andziu nie śmiej..bo ja już kaprychy się boję i teraz ciebie..no masakra..dajcie mi się tylko obronić...
nerwica nerwicą ale to już są jakieś urojenia prześladowcze:-d:-d:-d
HankaM
A Ty się Andziu nie śmiej..Bo ja już Kaprychy się boję i teraz Ciebie..No masakra..Dajcie mi się tylko obronić...
Czy ty je widziałaś????Chyba nie!!!!!! To szczypiorki. jak je przydusimy samymi cyckami to będą łagodne jak baranki. A w między czasie sie je upije.
reklama
Czy ty je widziałaś????Chyba nie!!!!!! To szczypiorki. jak je przydusimy samymi cyckami to będą łagodne jak baranki. A w między czasie sie je upije.
To co? Jakby co to z CYCA je?
Podziel się: