reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

no to super poszalejcie... mnie jajniki zawsze bolą jak wezmę pierwszą lub drugą tabletkę a potem coraz bardziej bolą taki mam organizm zawsze czułam kiedy była owulka...

reklama
Cześć dziewczyny byłam na tym forum w styczniu bo również sie starałam o dzidzie jednak zwątpiłam i uciekłam rok sie starałam o maleeństwo az tu nagle gdy przestaliśy o tym myśłec i daliśmy sobie spokój zaszłam w ciąże wielkie zaskoczenie!!!! :-):-):-) Juz raz byłam w ciazy ale poroniłam ciaza obumarła w 8 tyg teraz jestem prawie 7 tydzień i boje sie cały czas na proszkach podtrzymujacych Tak wogole chciałam sie poradzic bo byłam we wtorek u lekarza i nie widział jescze dzidzi powiedział ze za wczesnie i kazał przyjsc za 2 tyg czy to mozliwe ze w 6 tyg jeszcze lekarz nie moze potwierdziiec testy 2 grube kreski i 2 robiłam z 4 dniowym odstępem boje sie co bedzie jak pojde 2 czerwca jak kazał to bedzie 8 tydzien czy bedzie juz widac moje malenstwo

Kajeczko gratuluję! Super że ci się udało...wydaję mi się że fasolkę i jej serduszko widzi się na usg dopiero 7,8 tydz wczesniej jest pęcherzyk ciążowy.
Pozdrawiam

piszecie o proszkach bo ja teraz biore duphaston a jak skoncze to mam 3 opakowania luteiny czy to uchroni przed kolejnym poroonieniu czy one pomogą

ja mam pytanie do wszystkich dziewczynek juz po obronie magisterki albo w trakcie...czy do dyplomu moze byc czarno-biale zdjecie? bo ja na kolorowych jak gremlin wychodze..

U nas można było czarno-białe:tak:
A co do obiegówek to ja mialam tylko jeden stempelek ze szkolnej bibliotek:-pwięcej nie wymagali, więc looz:tak::-D

Cześć dziewczyny byłam na tym forum w styczniu bo również sie starałam o dzidzie jednak zwątpiłam i uciekłam rok sie starałam o maleeństwo az tu nagle gdy przestaliśy o tym myśłec i daliśmy sobie spokój zaszłam w ciąże wielkie zaskoczenie!!!! :-):-):-) Juz raz byłam w ciazy ale poroniłam ciaza obumarła w 8 tyg teraz jestem prawie 7 tydzień i boje sie cały czas na proszkach podtrzymujacych Tak wogole chciałam sie poradzic bo byłam we wtorek u lekarza i nie widział jescze dzidzi powiedział ze za wczesnie i kazał przyjsc za 2 tyg czy to mozliwe ze w 6 tyg jeszcze lekarz nie moze potwierdziiec testy 2 grube kreski i 2 robiłam z 4 dniowym odstępem boje sie co bedzie jak pojde 2 czerwca jak kazał to bedzie 8 tydzien czy bedzie juz widac moje malenstwo

Ogromne gratulacje Kochana!!
A gin napewno ma rację, nastepnym razem zobaczysz dzidzię i uslyszysz bicie serduszko:tak::-)

Cześć dziewczyny:-)
wiem,że taki wątek już kiedyś była, ale dawno nikt nic na ten temat nie pisał.
Mam 23 lata i od 7 choruje na niedoczynność tarczycy. Wyniki raz mam w normie, raz ponad (TSH nigdy nie więcej niż 5,1).
Od ponad roku staram się zajść w ciąże, na razie bez skutku. Kilka razy podejrzewałam ciąże, ale niestety to nie była fasolka.
Podzielcie się swoimi doświadczeniami w kwestii ciąży przy niedoczynności tarczycy- czy ciężko było zajść, jak wygląda przebieg ciąży itp
. ;-)

Kajeczka wielkie gratulacje i nie martw sie mysl pozytywnie i wszystko będzie dobrze a 2 czerwca zobaczysz maleństwo i usłyszysz bicie jego serduszka

a ja zrobiłam test owulacyjny teraz i wyszła ładna druga kreska prawie takiego samego koloru jak kontrolna ale trochę bledsza czyzby sie owulka zbliżała???

Ostatnia edycja:
reklama
tak wyszedł ten test nie za wyraźne to zdjęcie bo w rzeczywistości ta kreska testowa jest mocniejszego koloru

Załączniki

• BBBBB.jpg
    BBBBB.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 51
Do góry