reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

Załączniki

• brzuch_15 tyg_011.jpg
    brzuch_15 tyg_011.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Na wszelki wypadek zgwałć dzis męza.. bo jesli wczoraj wyszedłby pozytywny test to dzis wypadłaby owulka wiec od przypadku mozesz go zgwalcic tak dla czystej przyjemnosci.. a jutro zrobisz testa i pochwal sie (pamietaj testy te sie robi okolo 17-19 najlepiej.. tak wyczytalam.. sama kiedys zrobilam o 12 ale potem chyba martynka mnie nakierowala ze to w tych godzinach nalezy robic..

PS jesli pomylilam osóbki to przepraszam
o kurczak a ja dzis zrobiłam o 15 to jak jutro zrobie o 19 to będzie wiarygodny??
dziękuję ci kochana za podpowiedzi

Ja poproszę dziewczynkę, a mój mąż chłopca.
I bądź tu mądra :-)
Ale mnie znasz lepiej, więc dawaj tą dziewczynkę !!!
Bez dyskusji !!!:-D

Oto mój brzusio w 15 tygodniu :-)

Andzia dziękuję Ci bardzo za pomoc !!!! <cmok>

Widzę, że się udało
Pięknie rośnie brzusio:tak:

Ja poproszę dziewczynkę, a mój mąż chłopca.
I bądź tu mądra :-)
Ale mnie znasz lepiej, więc dawaj tą dziewczynkę !!!
Bez dyskusji !!!:-D

Oto mój brzusio w 15 tygodniu :-)

Andzia dziękuję Ci bardzo za pomoc !!!! <cmok>

Mi tez marzy sie dziewczynka,:zawstydzona/y: OLCIU, a chcecie wiedziec wczesniej? :-)

Olica- sliczny brzuszek, moim zdaniem na dziewuszke :)

mi wychodza same corcie tylko we wrzesniu jeden synek jest :)

A ja urzadzilam sobie dzisiaj singlowy wieczor pijacki, siedze sama i pijem piwka ;-) mam ich az 8 wiec jesli je wypije wszystkie to bede lezec pod stolem i nie wstane do jutra,hehe :tak: mi juz po pierwszym zaszumialo :sorry2:
wlaczylam sobie jakas stara plyte z muzyka, wlasnie leci piosenka seleny :happy2: nie pamietam tytulu ale jest sliczna az mi lezki polecialy :zawstydzona/y:
JA CHCE BYC MAMA !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mi tez marzy sie dziewczynka,:zawstydzona/y: OLCIU, a chcecie wiedziec wczesniej? :-)

Pysiu ja chyba bym wolała wiedzieć dopiero podczas porodu :-)
Uważam, że to fajna niespodzianka, a tak jak znasz wczesniej płeć i znają ją inni to nie ma juz takiej "afery" z ciąży i tej niewiadomej.

Każdy tylko czeka na szczęśliwe rozwiązanie, żeby dzidzia była zdrowa, a tak zawsze byłaby jeszcze niespodzianka z płcią. :-)

Ale mój mąż bardzo chce już wiedzieć i nie wiem czy uda mi się go przekonać żeby nie dowiadywać się...

Chyba , że postawię mu warunek, że płeć będzie tylko do naszej wiadomości :-)

Do góry