reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie dziewczyny,pewnie zaraz wszystkie będą uciekać ale nie dałam rady wejśćna bb wczesniej.wrócilismy do domu pare minut przed 21.00.

pamiętaliście o mnie????? bo ja sie już stęskniłam za bb :-D:-D:-D:-D:-D

Kupilam cos jak Talarki Lajkonik strasznie Laurze zasmakowaly non stop wola:szok:
Czekam teraz na mojego bo dzwonil ze zaraz bedzie wiec zjemy wspolnie kolacyjke:-)
Mi nie smakują talarki lajkonika,są strasznie słone aż dusi w gardle,Oliwka też ich nie cierpi :no::no::no::no::no::no:

Mojemu dzis przyszedl rachunek za szpital i wezwanie karetki:szok::szok::szok:
Szpital 3.500euro karetka 680euro:szok::szok::szok:

Nic tylko zalamka dobrze ze jest ubezpieczony:happy2:
Tylko to chyba jest tak ze On bedzie musial zaplacic a ubezpieczenie mu odda:dry:
jejku jaka kwota :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: załamka:tak::tak::tak:

I juz wysłałam zaproszenie do A&E:tak:
Dzieki ANKA:tak::tak::tak:

Moja Klaudia sie dzisiaj wywalila na spacerku tak ze poleciala buzka na chodnik:no:Teraz widze ze ma zdarta gorna warge i brodke:no:Ona to wogole stale musi cos zrobic.Wczoraj skakala po wyrze i spadal uderzajac sie głowa i twarza w kaloryfer i ma takiego duzego biniola na czole:no::no::no:Dobrze ze chociaz az tak sie drze jak sie wywala

Biedna kaludunia :tak::tak::tak::tak: dobrze że nic poważnego się nie stało bo upadku na kaloryfer :tak::tak::tak::tak:bo to róznie może być

wlasnie cie zaakceptowalam:tak::tak:
ja też poproszę namiary na nk :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja wlasnie ubieram mlode w pizamki:tak::tak::tak:I niech wkoncu ida spac:-)

AGNES
Pewnie ze za Toba tesknilysmy:tak:Tak dziwnie bylo bez Ciebie przez caly dzien na BB

dowikla dzięki,miło usłyszeć takie słowa :tak::tak::tak::tak::-):-):-)

moja mycha jeszcze nie śpi, leży w łóżeczku ,mam nadzieję ze zaraz padnie:-)
Moje tez leza w lozeczkach i pija mleczko:tak:Ale znajac zycie to tak szybko nie usna a juz napeno nie Klaudia ktora ostsnio przed 23 mi nie zasypia

A ja ide sobie zaraz ugotowac jaja i bede jadla kolacyjke:-)

dowikla Ty to masz pory na kolację :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i do tego super figurę,zazdroszczę Ci babo :-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

OLiwka własnie usnęła,mam już dziś spokój :-)

Wpadłam jeszcze dzisiaj na chwileczkę, jakoś nie mogłam się powstrzymać:-D:-D:-D:-D

Pojechałam na małe zakupki chemiczne, kupiłam trochę środków czystości do szorowania mojej nowiutkiej łazienki i kuchni:-) wezmę sobie dwa dni urlopu i pojadę posprzątać, ale się cieszę:tak::tak::tak::tak:

Kupiłam też Misi nowe ciapki w CCC, sama sobie wybrała takie podrabiane crocsy (nie wiem czy tak to się pisze:baffled:)

Załączniki

• P1000699.jpg
    P1000699.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 32
AGNES
Ja musze jesc o tej godz bo inaczej to moje łakomczuchy by mnie obzarły:-D:-D:-D:-D
AGUNIA
Jak juz posprzatasz w tej nowej kuchni i łazience to prosimy o foteczki:tak::tak::tak:

Ja tez miala jechac dziisaj na zakupy ale jakos nie dojechalam:baffled::-DMoze jutro mi sie uda;-)

reklama
Do góry