reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
Joan my też zero doświadczenia ;-) Ale zdecydowaliśmy się na łózeczko turystyczne, poczytałam na forach o zaletach i wadach różnych typów łóżeczek i wydaje mi się, że dla nas i naszej dzidzi będzie najlepsze :tak:
Teraz tylko kwestia wyboru modelu :-D

Alex mi też oko zawiesza się na tych ballerinkach :-D Piękne są!!
też byłabym zadowolona z takiego zakupu ;-)

Eli ja sie raczej z toba zgadzam:tak: Z resztą planujemy żeby córeczka spała w naszej sypialni, koło łóżka, więc monitor raczej by się nam nie przydał.
Za to ja się strasznie boję spać z małym dzieckiem w łóżku... że przyduszę, że poduszką się udusi i takie tam- ja mam naprawdę kamienny sen:no: Wolę mieć łóżezko bez żadnych ochraniaczy i baldachimów tuż koło swojego łóżka, żebym mogła tam zaglądać cały czas:tak: Na szczęście M czuwa;-)

No my też będziemy miec łóżeczku tuż przy łóżku.. Przez najbliższe minimum 2-3 lata będziemy mieć pokój z dzidzią więc może temu tak skrytykowałam ten monitor.. pewnie mówiłabym inaczej gdybym miała mieć pokój osobno niż bejbik i gdybym też się nasłuchała o tej śmierci łóżeczkowej...

Ja takich rzeczy nie słucham ;-) Moja dzidzia będzie zdrowa i wierzę w to z całych sił ;-)

Co do monitora odeechu tez widziałam i zastanawiałam się nad owym zakupem, bo parę złoty wydać w stosunku do życia dziecka to jest nic!

Reniferek dzięki za cynk o tych bodziakach! :tak: Wybiore się i pewnie kupię kilka sztuk, jak tak tanio wychodzą. W styczniu czy grudniu jak byłam w biedronce kupiłam takie bodziaki tylko z długim i jaoś jest zadowalająca, więc sądze że też powinny być godne zakupu. I też drogo za nie nie dawałam.... :tak:

My co do wózka czekamy conajmniej do połowy wakacji, bo miejsca za bardzo u nas brak..... :no::wściekła/y::no: a za 2-3 dni przyjdzie łóżeczko i trzeba będzie je gdzieś przechować, hihihi

kizi też się zastanawiałam nad atlantikiem, bo jest baaaardzo podobny do mojego x-landera wymażonego, ale u nas decyzja już zapadła kupimy babymerc`a bo ma solidne koła jak na moje drogi i jest obszerny że dzidzi będzie wygodnie, choć bardzo chciała bym x-landera xa... :tak:

Alex91 wózio bardzo fajny i nie widać, żeby był używany - super! Napewno Twojemu synkowi będzie w nim wygodnie, bo słyszałam, że takie wózeczki są bardzo wygodne i co najważniejsze gondole wysoko od ziemi, a zima przed nami.... :tak::tak::tak:
Alex co do łóżeczka, myśmy zdecydowali się na bez szuflady, bo wiem z dośiwdczenia że u nas co by nie schował do wersalek czy kiedyś brat mój jak był mały też miał z szufladą i wszystko śmierdziało (tzn stary budynek, wigoć i swoje robiło) ale tym które mogą mnieć z szufladą to szczerze zazdroszcze bo tez takie chciałam, ale niestety.

reklama
Do góry