reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
ten drugi wózek jest genialny! w sensie ten z koszyczkiem.. wszędzie takiego szukałam (tylko po to żeby sobie pooglądac i powzdychać bo niestety.. to jest wózek tylko na chwilę i w dodatku na ciepłe miesiące..).

Jak kiedyś wygram w lotto to sobie taki kupię dla szpanu :-D ale jest mega śliczny uwielbiam takie "starocie"

Violusia mi podoba się Baby Merc jest jeszcze wersja z paskami na dolnej ramie do bujania:tak:Ja mieszkam w małej miejscowości i chodniki mają wiele do życzenia myślę że taki stabilny dość ciężki wózek z dużymi pompowanymi kołami to strzał w 10.:-)

Violusia..ja mam Quinny:tak::tak: i jestem zadowolona:-):-):-)..
minus...kosz mógłby być większy... a i nie składa sie całkiem do siedzenia ale nam to nie przeszkadza..
najpeiej pojechać do sklepu obmacać i kupić przez internet

Dużo przecen jest teraz w 5-10-15. Ja wczoraj kupiłam kurteczkę za 25 zł przeceniona z 70 zł, spodenki, bluze polarową i skarpetusie też bardzo atrakcyjne. Zastanawiałam się też nad śpioworkiem za 35 zł z mikrofibry ale ostatecznie nie kupiłam.

nio... to trza się wybrać na jakieś zakupy znów skoro mówicie, że takie przeceny :-D muszę tylko wybrać odpowiedni dzień, żeby Misiek miał nastrój bo samej mnie nie puści...

od tego ciepła mam zawroty głowy

Od dzisiaj są też rzeczy dla maluszków w Lidlu - widziałam wczoraj w reklamie, ale nie wiem jaka tam jest jakość. Trzeba by sprawdzić. Bo te body w biedronce są spoko jakości koleżanki chwalą.

reklama
wstawiam jeszcze tego lidla, co syla pisała...
sa bodziaki na krótki rękaw, 2 sztuki za 12,99
i są fajne kocyki po 24,99 - moja siorka jest bardzo z nich zadowolona

Lidl Online

Do góry