oj malinka ciapa z Ciebieha ha jesteście tylko mi się strona nie odświeżyła![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj malinka ciapa z Ciebieha ha jesteście tylko mi się strona nie odświeżyła![]()
u nas żłobek kosztuje z wyżywieniem bodajże 350złwłaśnie agnes co ze żłobkiem????
u nas są porąbane zasady przyjmowania do żłobka gadałam wczoraj z sąsiadką z dołu jak sadziliśmy naszą ieleń jej synowa nie pracuje ale bardzo chce iść do pracy a właściwie to musi bo chcą wziąść kredyt mieszkaniowy a przy jednej pensji szanse zerowe złożyła podanie do 4 żłobków i do ani jednego dziecko się nie dostało bo mama ie pracuje i na nic tłumaczenia że jak ma pracować jak nie ma gdzie dziecka zostawić że jak mała będzie w ąłobku to ona pójdzie do pracy......do bani z tym .....nasz polski kochany rząd chce by rodziło się więcej dzieci a w zamian daje nam wielkie gó***
i jakie są u was ceny w żłobkach???? bo u mnie w takim najbliższym państwowym to z dodatkowymi zajęciami typu rytmika i pełnym wyżywieniem to 400 zła prywatny to już przegięcie na maxa........