olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
moj adres nalezy jeszcze do Londynu, ale pare przecznic dalej jest juz Kent. Bardzo spokoja dzielnica, moj szwagier jak nas odwiedza z centralnego Londynu mowi ze czuje sie jak na wsi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na mojego spiacego trupa nie ma szans..czolgiem by wjechal do pokoju a u niego zero reakcji...jak zasnie to juz sie nie da go obudzic..nie ma szans..
dasz rade kropeczka!! bedziemy razem z toba:-)
moj adres nalezy jeszcze do Londynu, ale pare przecznic dalej jest juz Kent. Bardzo spokoja dzielnica, moj szwagier jak nas odwiedza z centralnego Londynu mowi ze czuje sie jak na wsi.
no wlasnie Ola pm, Ola-tj. Olesia ma racje...a poza tym to on chyba ma lufe i dzialo a nie TyOla nie budz go czolgiem tylko pocalunkiem (pod kolderka)
A tu Cię zaskoczę - ja dziś bezalkoholowoTa pracować, literatura już przygotowana 700 stronicowa, czysta![]()
Kropeczko - jestem opiekunem stażu mojej koleżanki z pracy - w poradni psychologiczno-pedagogicznej zatrudnione jesteśmy na Kartę Nauczyciela i mamy stopnie awansu i właśnie 31 maja koleżance kończy się staż na nauczyciela mianowanego i musiałyśmy obgadać ocenę i sprawozdanietzn co bedziecie robic
![]()
ŻyjeszHalo dziolchy
Zdac mnie relacje na szybko czy jakies fasolki sa w ostatnich 2 dniach....bo mam tylko 10 minuta :-)
No to gratuluję - praca wzywaLachony odzywać się mi tu, macie ostatnią szansę nacieszyć się księżną (Kaprycha napisalam się z malej literki) bo do księżnej dzwonili i chcą księżną widzieć w pracy 1 czerwca w poniedzialek:-)
Andzia żyjesz jeszcze czy już lachonie od tej pracy leżysz z kumpelą w ciasnym uścisku pod stołem???
Nektarynko - może być wariatka;-)hanka nie przesadzaj ja wariat?
Asiq - ja łykam i nic mi nie jestI teraz mam pytanie, może głupie, ale... Od dwóch tygodni, biorę Folik, bo gin kazał, skoro staramy się o dzidzię. Mniej więcej od tego czasu swędzi mnie wszystko i teraz ta wysypka. Na ulotce napisali, że takie mogą być działania niepożądane. Czy któraś z Was miała coś takiego po Foliku? Nie zaskoczyłam, jak byłam u lekarza. Dopiero w domu coś mnie tknęło i raz jeszcze przeczytałam ulotkę.
Miłego niedzielnego wieczorku życzę.
Agniesiak - ale trudno przepisać inny kwas foliowyJa nigdy czegos takiego nie miałam a Folik łykam już pare miesięcy. Może idź do ginka i powiedz jaka jest sprawa, może przepisze Ci coś innego, które nie będzie uczulac..
Jak to - Księżna opuszcza swoich podwładnych na tydzień - nie wierzęŻegnam się Lachony
Loree - nawet nie jest z Tobą tak źle po tych browarach:-)Dziewczynki ja wpadam tylko na chwilkę, bo ja po kilku urodzinowych browarach jestem...
A ja cię doskonale rozumiem! Logicznie gadasz! Tylko nie daj się Kaprycha- one wszystkie cię chcą na NK wciągnąć! Ty się nie daj! Bądź dzielna! Mnie to nawet kazały konto założyć! Permanentna inwigilacja! Nie wytrzymam!!!
To w Będzinie są wsie?
Andzia to przy okazji przebudowy będziesz wszystko zmieniać,że kuchnię chcesz nową?
Ja chętnie podniosłabym tylko dach w swoim domku, ale nie chcę wchodzić a takie remonty, bo i bez tego da się tu żyć. A jak wiadomo nie od dziś- kiedyś wybuduję dom idealny:-)
Uciekam, dobranoc!
Ja przytulam mocno - jak woła to znaczy potrzebujeNICH MNIE KTOS PRZYTULI ;-)
Kropeczko - to prawda z tymi naszymi samcami - jak poczują trochę wolności to potem im odbija - trzeba dlatego trzymać krótkomaz wlasnie wlaczyl jakis kanal i mowi ze glupi i glupszy leci w tv i czy chce ogladac....bomoglabym sie poczuc jak wsrod swoich...no i masz...to se bestia po 8 latach rozpanoszyla![]()
Kropeczka zauwazylas ze jakims dziwnum trafem wpadamy na te same pomyslytelepatia