i wzięłam się rozpłakałam ze złości..przepraszam że tak nie w temat wchodzę ale już nie dam rady...siedzę jak durna i klepię od dwóch godzin wyniki badań ( z magisterki ) w tabelki..mam czas do jutra rana...0 1 0 1 1 0 0 ....i tak w kółko...i co się okazało??????ŻE SIĘ WALNĘŁAM NA SAMYM POCZĄTKU I MUSZĘ WSZYSTKO SKASOWAĆ I ZACZYNAĆ OD NOWA!!!!!!!!!!!
( mam dość 
reklama
P
patrysia*
Gość
i wzięłam się rozpłakałam ze złości..przepraszam że tak nie w temat wchodzę ale już nie dam rady...siedzę jak durna i klepię od dwóch godzin wyniki badań ( z magisterki ) w tabelki..mam czas do jutra rana...0 1 0 1 1 0 0 ....i tak w kółko...i co się okazało??????ŻE SIĘ WALNĘŁAM NA SAMYM POCZĄTKU I MUSZĘ WSZYSTKO SKASOWAĆ I ZACZYNAĆ OD NOWA!!!!!!!!!!!( mam dość
![]()
wiem że to może wkurzyc i to tak nieźle ale na spokojnie zacznij jeszcze raz i bedzie dobrze po mału a do celu

Agniesiak85
Fanka BB :)
i wzięłam się rozpłakałam ze złości..przepraszam że tak nie w temat wchodzę ale już nie dam rady...siedzę jak durna i klepię od dwóch godzin wyniki badań ( z magisterki ) w tabelki..mam czas do jutra rana...0 1 0 1 1 0 0 ....i tak w kółko...i co się okazało??????ŻE SIĘ WALNĘŁAM NA SAMYM POCZĄTKU I MUSZĘ WSZYSTKO SKASOWAĆ I ZACZYNAĆ OD NOWA!!!!!!!!!!!( mam dość
![]()
Współczuję Ci Kochana naprawdę..
![]()
Olu - przytulam - pomalutku musisz od nowa - bardzo mi przykro:-(
Domelka
Dziewczyny ale boje sie rozczarowac.... teraz w ogole nie myslalam o ciazy, nie nastawiłam sie na nia... wydaje mi sie ze @ sie spoznia po prostu... jutro ide do gina po wyniki to looknie na mnie i moze powie co i jak, moze pozna ze np macica jest wieksza albo cos moze zauwazy jak to fasolka.
P
patrysia*
Gość
Dziewczyny ale boje sie rozczarowac.... teraz w ogole nie myslalam o ciazy, nie nastawiłam sie na nia... wydaje mi sie ze @ sie spoznia po prostu... jutro ide do gina po wyniki to looknie na mnie i moze powie co i jak, moze pozna ze np macica jest wieksza albo cos moze zauwazy jak to fasolka.
nie wiem który to by był tydzień ale i tak gdybyś była to wyczuć by mógł i powie co i jak

Agniesiak85
Domelka trzymam kciuki, daj znac jutro, będe czekac od rana na forum
:-)

P
patrysia*
Gość
Ide sie położyć

Agniesiak85
reklama
Domelko - pewnie, że zapytaj lekarza - nie zawsze tak wczesną ciążę (jeżeli to fasolka) może zauważyć - ale czasami tak - to indywidualna sprawa każdej kobiety jak się macica zachowuje w tym okresie

życzę fasolki;-)
Podziel się: