reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
mi powinna zapłacić fundacja, oni z kolei maja na to dostać z urzędu pracy a urząd z unii więc długa droga do mojego konta![]()
Długa droga, ale chyba raczej pewna :-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Wiktoria Ma opis na gg, ze pogoda piękna wiec pewnie na podwórku

agunia-ln
Fanka BB :)
ano darmo bo nie mogę się doczekać na kasę za kwiecień a mamy już 26 majno co ty agunia za darmo![]()

czekaćano darmo bo nie mogę się doczekać na kasę za kwiecień a mamy już 26 majdzwoniłam dzisiaj i usłyszałam, że mam cierpliwie czekać
szlag by to trafił, sami niech sobie czekają jak maja ochotę, ja mam w portfelu przeciąg jak otworzę
![]()

agunia-ln
Fanka BB :)
ja to wiem, Ty to wiesz ale oni chyba nieczekaćja tak czekałam na L4 prawie 3 miesiące więc współczuję czy oni mózgu nie mają jakoś wszędzie trzeba zapłacić rachunki przedszkole i nie powiesz tam to proszę czkać
![]()

reklama
nasza szara polska i jej oblicze:-
-(
dzwonie dzisiaj z ogłoszenia o mieszkanie napisane 700zł+300 czynsz +prąd myślę no ok duże 98 metrów 3 pokoje było by większe i taniej a jak się dodzwoniłam to i owszem 3 pokoje ale jeden zamknęty bo mają tam swoje graty na rok co najwyżej do kapitalnego remontu bo od 30 lat nic nie jest w nim rbione piece kaflowe no i nie 700 a 900 czynsz nie 300 a 450

dzwonie dzisiaj z ogłoszenia o mieszkanie napisane 700zł+300 czynsz +prąd myślę no ok duże 98 metrów 3 pokoje było by większe i taniej a jak się dodzwoniłam to i owszem 3 pokoje ale jeden zamknęty bo mają tam swoje graty na rok co najwyżej do kapitalnego remontu bo od 30 lat nic nie jest w nim rbione piece kaflowe no i nie 700 a 900 czynsz nie 300 a 450

Podziel się: