reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My dopiero wrocilismy do domku:tak::tak::tak:Bylismy na takiej fajnej fontannie niedaleko nas.O 14 odebrałam mlodego z przedszkola i spowrotem nd fontanne poszlismy:tak:Dzieciaki sie wyszalały i kapaly a ja mogłam troszke posiedziec:tak:Pozniej poszlismy do Mc Donalds na jedzonko i wrocilismy do domu

Zaraz wstawie jakies focie

reklama
To to daje fotki

Załączniki

• SDC10713.jpg
    SDC10713.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 40
  • SDC10719.jpg
    SDC10719.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC10723.jpg
    SDC10723.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 34
  • SDC10725.jpg
    SDC10725.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC10726.jpg
    SDC10726.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC10727.jpg
    SDC10727.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 34
Dziekuje MALINKUS:tak::tak::tak:
A moje dziewczynki dzisiaj nie spały w dzien chociaz wstały rano wczesniej niz zwykle:-)Ciekawe o ktorej wieczorem pojda spac

Jutro pojade do sklepu jak bedzie to kupie razem z bolerkiem bo takie widzialam:tak:
Przyda sie i na wyjscie w niedziele na spacerek:-D

Dowikla cudenka te Twoje dzieciaczki:tak:Mieliscie cudna pogode u mnie wlasnie przestalo padac wiec ide z Laura na spacerek:rofl2:

Mama Helenki spodni w kant to ja mam bo lubie takie ale spodenki to chyba tylko jedne na szczescie czarne:-)

reklama
Do góry