reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Wstałam juz Kochane i zrobiłam kawusie M. jeszcze w wyrku sobie leży:-D
Ja już nie moge spac, nie chce mi się.
Denerwuję się tą rozmową:baffled:
nie ze taki masz zamiar tylko go gwałc..
Agniesiak85 pisalam juz Tobie w mamusiach i tu napisze.. tempke mierzymy o tej samej porze nie wstajac z lozka wiem ze jest cos takiego jak korekcja tempki.. w zaleznosci od metody.. jesli mierzysz wczesniej to powinnas dodaj pol kreski czyli 0.05 na kazde pol h
czyli zawsze mieszysz o 7 rano a o 5 mialas 36,6 to plus 0.2 czyli 36,8.. ale jesli chodzi o mnie kiedys mierzylam o 7 i o 8 i wyszlo mi 2 kreski roznicy a powinna wyjsc jedna wiec ja nie koryguje tempek jesli juz zaznaczam ze byla mierzona wczesniej lub pozniej..

pamietaj Ty nie mierzysz tempki co dziennie wiec trudno orzec co i jak.. ja juz mierze trzeci cykl i wiem kiedy mam owulke a kiedy bezowulacyjny cykl.. takze jesli chcesz zacznij od nowego cyklu mierzyc o tej samej porze w tym samym miejscu.. jak cos pytaj odpowiem z przyjemnością..

Kochana dziś mierzyłam tempkę i miałam 36,75 . Wiem,wiem, powinnam zacząc od nowego cyklu. I zacznę ale na razie mierze sobie dla siebie;-)

reklama
Dzień dobry!
Jestem i ja na porannej kawusi :)
Siedzę sobie taka "niewyjściowa" - w koszulce nocnej, włosy nieuczesane - tylko gumką związane.
Zaplanowałam sobie na dzisiaj kąpiel z pianką i gazetką do kompletu..Tak pomoczyć się i pobyczyć :) - ale to jeszcze nie teraz..

Ledwie mi się @ skończyła a już drugi wieczór z rzędu szalejemy z mężusiem..Bosko jest...HiHI - dzisiaj spał na golaska, no to go rano musiałam obudzić, przecież...Prawda?! Myślę, że grzechem by było nieskorzystać!

Dzień dobry!
Siedzę sobie taka "niewyjściowa" - w koszulce nocnej, włosy nieuczesane - tylko gumką związane.
Zaplanowałam sobie na dzisiaj kąpiel z pianką i gazetką do kompletu..Tak pomoczyć się i pobyczyć :) - ale to jeszcze nie teraz..

Ledwie mi się @ skończyła a już drugi wieczór z rzędu szalejemy z mężusiem..Bosko jest...HiHI - dzisiaj spał na golaska, no to go rano musiałam obudzić, przecież...Prawda?! Myślę, że grzechem by było nieskorzystać!

Co za poranek Kochana:-D
Oczywiscie, korzystaj ile wlezie:tak::-)
Ja zaraz lecę się umyc i robię sobie herbatkę i tez do Was siadam:tak::-DKawki niestety nie lubię, chyba że jakąś z dolce gusto ale dziś herbatki się napiję:tak:

Cześć baby wy moje! :-D
Cześć dziewczynki
Dawno mnie nie było, troszkę was podczytuje,
U mnie nic się nie zmieniło, nie jestem w ciąży:zawstydzona/y::-(ach...oprocz tego ze 3 msc.nie mam @ takze nie kolorowo...a pozatym to zaczął się czas ogrodów i kwiatów-a ja je koffffam!!!!tak najmocniej na caly świat!:-D i latam na targ po nowe okazy:-D:-D:tak:
Eve a ty księzniczko jak się obroniłas??? staranka są?
no nareszcie sie waćpanna odezwala!!!!! :-) bo juz mialam slowo honoru wyslac na pw pare slow :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ja nadal przed obroną! :confused2: planowalam na 19 czerwca ale promotora mam straaaasznie zalatanego i nas (pisze z kolezanka) olewa! :eek: ale co tam pracka inz w zasadzie skonczona! :-) tylko jeszcze promotor sprawdzi i do roboty! a co do staranek no jakby nie patrzec to zaczynamy wlasnie teraz! :laugh2::laugh2::laugh2: mam zamiar dzisiaj nie dac mężowi spać! :rofl2:
a ty gadaj mi tu czemu to znowu tak dlugo @ nie masz? co lekarz na to?:sorry:
bolalo coraz bardziej, az sie skrecalam, 2 razy zrobilo mi sie slabo, zaczela sie biegunka, bol byl wszedzie, za chwilke doszly wymioty....kreci nadal mi niedobrze....wiec tak zbieram sily moje drogie przed operacja...jak na zlosc!
o mamuniu ty bidulko! wspolczuje! :sorry: szybciutko zdrowiej! :sorry:
Normalnie dostałam jakiejś obsesji na punkcie wakacji :-)
Az mi się śni , że jestem gdzieś na plaży za granicą.
Niestety to tylko sen, w tym roku ani nas nie stac na wakacje, a z brzuszkim też się boję gdzieś daleko jechać :-)
:-D:-D:-D mialam dzisiaj sen ze nurkuje gdzien na rafie koralowej! piekne morze ciepelko zloty piaseczek i te rybki pod wodą! :rofl2: no mowie wam ze mam taka chcice znowu na Zante wrócic!!! i P. to samo! :laugh2: więc pewnie za jakiś czas znowu tam polecimy nawet do tego samego hotelu tym razem tylko nie bedziemy zamawiac wycieczki na 3 tyg wczesniej ale na 3 dni przed! :laugh2:

Dzień dobry!
:-D:laugh2::-D no wiesz jak facet spi na "adama" to wiesz mi sie wydaje ze to bylo wrecz zaproszenie! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-D:laugh2::-D no wiesz jak facet spi na "adama" to wiesz mi sie wydaje ze to bylo wrecz zaproszenie! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Hej Hej, no też mi się wydaje że to zaproszenie było - ale jak przeczytałam, to co napisałaś to aż zaplułam monitor.....bo mój mąż ma na imię ADAM:-D:-D:-D:-D

Cześć babki!

Ale ja Ci zazdroszczę.
Normalnie dostałam jakiejś obsesji na punkcie wakacji :-)
Az mi się śni , że jestem gdzieś na plaży za granicą.
Niestety to tylko sen, w tym roku ani nas nie stac na wakacje, a z brzuszkim też się boję gdzieś daleko jechać :-)

Ja jak byłam w ciąży w 4 miesiącu pojechalismy nad masz morze. Też bałam się gdzieś daleko- wiadomo upały, podróż męcząca. Fajnie wspominam ten wyjazd. Jak córcia była mała to też byliśmy nad morzem. I myslę,że teraz już jest na tyle duza,że może jechać gdzieś dalej. :tak::tak::tak:
Ciesz się ciążą a na wakacje jeszcze znajdziesz czas.;-)

Dzień dobry!

Ale czasem mam ochotę na takie lenistwo. Juz nie pamiętam kiedy tak miałam. I u nas rano nie ma szans na sex- dziecko wstaje wcześniej niż my. A kiedyś lubiłam zgwałcić męża o poranku:-D

no nareszcie sie waćpanna odezwala!!!!! :-) bo juz mialam slowo honoru wyslac na pw pare slow :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ja nadal przed obroną! :confused2: planowalam na 19 czerwca ale promotora mam straaaasznie zalatanego i nas (pisze z kolezanka) olewa! :eek: ale co tam pracka inz w zasadzie skonczona! :-) tylko jeszcze promotor sprawdzi i do roboty! a co do staranek no jakby nie patrzec to zaczynamy wlasnie teraz! :laugh2::laugh2::laugh2:

:-D:-D:-D mialam dzisiaj sen ze nurkuje gdzien na rafie koralowej! piekne morze ciepelko zloty piaseczek i te rybki pod wodą! :rofl2: no mowie wam ze mam taka chcice znowu na Zante wrócic!!! i P. to samo! :laugh2: więc pewnie za jakiś czas znowu tam polecimy nawet do tego samego hotelu tym razem tylko nie bedziemy zamawiac wycieczki na 3 tyg wczesniej ale na 3 dni przed! :laugh2:

Ale ci zazdroszczę z tymi starankami. Ja jeszcze muszę czekać.Oby tylko jeden cykl.
Z ofertami last minut jest jeden problem. My widzieliśmy kilka ogłoszeń na szybie biura podrózy i jak weszliśmy zapytać, to się okazało,że oferta jest aktualna ale np. mają tylko 1 miejsce w samolocie. No więc aktualne tylko dla 1 osoby. Dla dwójki pewnie coś się znajdzie. U nas było gorzej, bo potrzebujemy już 3 miejsca w samolocie. I w końcu zapłaciłam więcej niż planowałam. A do Grecji to się za rok wybiorę! Tylko sama nie wiem czy nie lepiej wykupić wakacje wiele miesięcy wcześniej. Moja siostra tak robi i naprawdę się opłaca. Ale ona prawie rok wczesniej planuje. Tylko trzeba mieć pewność,że urlop wtedy mozna mieć.

Uciekam dziewczynki, wpadnę do was za tydzień. Nie piszę,żebyście mało tu naskrobały, bo to nierealne.:-)

reklama
Witajcie DZIEWUSZKI

Dawno mnie tu nie było i jestem nie w temacie co się u Was działo przez ostatnie 2 tygodnie. Nie zdąrzyłam jeszcze przeczytać wszystkich postów. Meldujcie mi tu proszę kto zafasolkował;-);-);-)
Jakie plany na wakacje? Ja podobnie jak Olica moge tylko pośnić o wakacjach:-) nie stać mnie i boje się o brzusio:-) Mogę powspominać tylko moją ubiegłoroczną podróż na Kubę. Wprawdzie małżeństwo nie przetrwało nawet roku, ale za to warto było jechać w taką podróż poślubną.

W. Kropeczko - mam nadzieję że się już lepiej czujesz.
Eve - 19 czerwiec już niedługo, może już na obronie będziesz miała małe towarzystwo w brzuszku :-)

LOLITKO - przesyłam spóźnione życzenia !

Pozdrowienia dla Hanki, Marzenixx, Zaniepokojonej, Kinguś, Eve, Olicy, Babylyss, W.Kropeczki, Agniesiak, Tikanis - przy okazji jeszcze raz gratuluję, Pysi, Gosi:), Niuni27,Nektarynki,Kroptusi, Zajączka81,Martyny222, Przyszłej_mamusi, Patrysi86,catedry, Olesi33,Loree - mam nadzieję że nikogo nie ominęłam:-)

Patrysia86 - jak się czujesz? miałąś już pierwsze USG?

Kroptrusia - jak synek? bardzo się rozpycha?

szalej szalej;-) i rano i wieczorem, jak zafasolkujesz to odeśpisz;-)

Do góry