reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kochane ja już po M jak miłośc a teraz uciekam do lóżeczka:tak:
Wiecie co.. mi sie teraz przypomnialo, że ja ta poranna tempke to dziś przed 5 rana mierzyłam a jak pierwszy raz mierzona była o 7 to wyszła 37..
godzina pomiaru musi byc codziennie ta sama?
:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
AgniesiaK-tak, codziennie nalezy mierzyc o tej samej porze! a jak mierzylas o innej godzinie to zaznaczyc to jako inna godzina pomiartu-zaklocenia.

ok ja uciekam juz sie polozyc bo jestem bardzo slaba po dniu pelnym wrazen i bolu...
milej nocki
Aga -powodzenia na rozmowie kwalif!
Loree-udanego wyjazdu!!!!!

buziaki!

loree....a co powiedzial nowy gin na plamienia i zakazenie?
udanego wypoczynku!!!! gdzie dokladnie lecicie? w ktore miejsce do turcji???
idzcie koniecznie do lazni tureckiej na sesje-okolo 2-3 godziny, zwykle mozna wziac dziecko ze soba...bedziesz jak nowo narodzona!

Chętnie skoczę do łaźni jak będzie okazja. Gdzie dokładnie lecimy - te Tureckie nazwy mnie rozwalają, zapomniałam. Nie umiem ich zakodować. Gdzieś w okolice Alanya. Ale dokładnej nazwy naprawdę nie pamiętam:eek::eek::eek:
Na plamienie kazał zbadać estradiol i testosteron, bo tych badań jeszcze nie robiłam. Wszystkie dokładnie między 22 a 24 dc. A zakażenie to jakaś bakteria. Niestety wynik przez wyjazd odbiorę dopiero po powrocie.

ja Kobitki uciekam maż się kompie a ja czekam na niego może da sie skusić.............

DOBREJ NOCKI WAM ŻYCZĘ I KOLOROWYCH SNÓW

Wiolciu :( przykro mi z powodu Twoich dolegliwości..Kładź się kochana do łóżeczka i odpoczywaj koniecznie!

Aga i Bernardka..Ja bede pewnie w okolicach 8, bo jak znam zycie to ma mnie obudzi jak bedzie do pracy wychodzil..

taki mam zamiar Nektarynko o ile zdołam męża skusić bo strasznie zmęczony jest :tak:;-):baffled:
nie ze taki masz zamiar tylko go gwałc..

Agniesiak85 pisalam juz Tobie w mamusiach i tu napisze.. tempke mierzymy o tej samej porze nie wstajac z lozka wiem ze jest cos takiego jak korekcja tempki.. w zaleznosci od metody.. jesli mierzysz wczesniej to powinnas dodaj pol kreski czyli 0.05 na kazde pol h
czyli zawsze mieszysz o 7 rano a o 5 mialas 36,6 to plus 0.2 czyli 36,8.. ale jesli chodzi o mnie kiedys mierzylam o 7 i o 8 i wyszlo mi 2 kreski roznicy a powinna wyjsc jedna wiec ja nie koryguje tempek jesli juz zaznaczam ze byla mierzona wczesniej lub pozniej..

pamietaj Ty nie mierzysz tempki co dziennie wiec trudno orzec co i jak.. ja juz mierze trzeci cykl i wiem kiedy mam owulke a kiedy bezowulacyjny cykl.. takze jesli chcesz zacznij od nowego cyklu mierzyc o tej samej porze w tym samym miejscu.. jak cos pytaj odpowiem z przyjemnością..

A TERAZ BEDZIE KROTKO I O MNIE...SORKI ZE TAK, ALE NIE MOGE PRZED KOMPUTEREM SIEDZIEC...
OD RANA 5EJ MIALAM BOLE BRZUCHA-MYSLALAM NA POCZATKU ZE TO PRZEZ @ BO DOSTALAM 3 DNI TEMU....A TU NIC Z TEGO...

bolalo coraz bardziej, az sie skrecalam, 2 razy zrobilo mi sie slabo, zaczela sie biegunka, bol byl wszedzie, za chwilke doszly wymioty....
biedna - ostatnio moj maly tez to mial ale nawet lagodnie sie obeszlo ale zarazil moja mame i biedna w wielkanoc w szpitalu tez wyladowala:-:)-(

oki ja lece sie polozyc za niedlugo po wojewodzkim bo spac sie chce - a moje dziecko unelo o 17 i spi caly czas...juz do rana

reklama
hej dziewczyny.Najpierw
LOLITKO_WSZYSTKIRGO NAJLEPSZEGO KOCHANIE, DUZO ZDROWKA, RADOSCI I SPELNIENIA WSZELKICH MARZEN...A NAJBARDZIEJ JEDNEGO;-)

A TERAZ BEDZIE KROTKO I O MNIE...SORKI ZE TAK, ALE NIE MOGE PRZED KOMPUTEREM SIEDZIEC...
OD RANA 5EJ MIALAM BOLE BRZUCHA-MYSLALAM NA POCZATKU ZE TO PRZEZ @ BO DOSTALAM 3 DNI TEMU....A TU NIC Z TEGO...

bolalo coraz bardziej, az sie skrecalam, 2 razy zrobilo mi sie slabo, zaczela sie biegunka, bol byl wszedzie, za chwilke doszly wymioty....probowalam lekow na takie historie i....dupa z tego...wiec znajoma zawiozla mnie do szpitala....i sie zaczelo...wrocilam niedawno, mialam pobierana krew-3 ampulki, badanie moczu, po kolei cala reszte i dostalam mase lekow, tabletek, zastrzyki dozylnie...i na koniec 1 lit kroplowki w zyle...lezalam tam 2,5 godziny pod kroplowka, a wczesniej kilka godzin przechodzilam przez te sprawdzania...myslalam ze umieram....chyba zarazilam sie wirtulanie od Kaprychy:-) stwierdzili silne wirusowe zapalenie zoladka....dostalam leki, wzmocnili mnie i jestem w domu....ale padnieta. brzuch mnie juz -na razie-nie boli ale padam ze zmeczenia, w glowiei sie kreci nadal mi niedobrze....
wiec tak zbieram sily moje drogie przed operacja...jak na zlosc!

a co u was? jakies fasolki sa????

Mnie też nie było kilka dni i niebardzo jestem w temacie co tu się działo :-)
Kropeczko Ty nasz kochany chorowiutku !!! :-)
Trzymaj sie dzielnie.
02.06 zbliża się wielkimi krokami-trzymam kciuki za pomyślność operacji.

Chętnie skoczę do łaźni jak będzie okazja. Gdzie dokładnie lecimy - te Tureckie nazwy mnie rozwalają, zapomniałam. Nie umiem ich zakodować. Gdzieś w okolice Alanya. Ale dokładnej nazwy naprawdę nie pamiętam:eek::eek::eek:
Na plamienie kazał zbadać estradiol i testosteron, bo tych badań jeszcze nie robiłam. Wszystkie dokładnie między 22 a 24 dc. A zakażenie to jakaś bakteria. Niestety wynik przez wyjazd odbiorę dopiero po powrocie.

Ale ja Ci zazdroszczę.
Normalnie dostałam jakiejś obsesji na punkcie wakacji :-)
Az mi się śni , że jestem gdzieś na plaży za granicą.
Niestety to tylko sen, w tym roku ani nas nie stac na wakacje, a z brzuszkim też się boję gdzieś daleko jechać :-)

Do góry